Dags att mysa in sig

innehåller annonslänk till careof carl

Heej på er!

Har varit ledig även idag och här har det fejats och grejats må bi tro. Ska visa senare. Ha ha jag kom på att jag säger att allt ska bli senare. Men jag vill inte visa helfula bilder. Men fy vad kallt det varit i dag och vad det blåste i förmiddags, trodde pooltaket skulle sticka, innan vi satte fast det. Sedan har det snöat, och regnat om vartannat, ingen skönväder.

P har åkt hemåt, jag jobbar ju hela helgen, och han hade jobb som han var tvungen att göra på annan ort. Känns tråkigt när han åker.

Nu sitter jag med tända ljus och lyssnar på Rod Stewart The complet Great American Songbook och dricker glögg och beställer hem julklappar för fulla muggar. Fick paket till dörren två gånger idag. Perfekt i dessa tider. Jag älskar att köpa julklappar och särskilt när man kommer på vad man vill köpa.

Jag har tänkt vänta tills Black Friday, men några klappar går inte att vänta på, för då kommer de att vara slut. Jag kan ju inte berätta vad jag köpt för jag vet att någon tjuvtittar här inne.

Men här hittar ni fina klappar till mannen.

Bild från elle.se

Måste tipsa er om en ny svensk serie som blivit en snackis. Kärlek och Anarki heter den och går på Netflix. Vi sträckkollade fyra avsnitt direkt och tog de resterande dagen efter. De är bara en halvtimme långa så det går snabbt att kolla igenom. Mycket skratt och mycket igenkänning, med mode inredning och relationer. Just i denna tid, känns det som man får plöja serier.

Har ni några bra serietips?

Ni glömmer väl inte att ni har 50% rabatt på hela sortimenten hos Swiss clinic tills 23,59 i kväll

Ni kommer till inlägget här

Ha det gott

Kram Helena

+53

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.