Nästan levande

Innehåller annonslänkar till Cervera, Newport och

Nordic Nest

Måste verkligen tipsa er om något. Jag hade fått detta tips av dottern för länge sedan men glömt bort det. Jag har upptäckt att det är väldigt svart i taket här hemma och mina vita hissgardiner ska vi inte prata om, de är dassigt grå. Tänkte först att det berodde på alla grannar som eldar med ved. Men sedan kom jag på att det nog är för att jag eldar så himla mycket ljus. Då kom jag att tänka på det Nathalie tipsat om för länge sedan och började googla, slut överallt. Typiskt när man väl vill ha något. Men jag kunde reservera dessa här.

Varken P eller Olivia såg att det var fejk ljus fast de verkligen tittade. Det är när man kommer nära som man kan se att det är led ljus. Lågan rör sig lite försiktigt så det ser så himla levande ut. Måste vara perfekt. Ingen svart sot och ingen risk att glömma. De går på timer också så de stängs av efter sex timmar. Ett riktigt julklappstips, men ni får nog kolla i butik om de finns där. I min stad finns det.

Svårt att se hur äkta de ser ut, men jag lovar att de ser extremt äkta ut. Här kollar ni om de finns hos er

Ljusstaken hittar ni här, nedsatt till 30%.. Kanalhus hittar ni här

Mina dagar är alltid helt fulla, känner att jag har svårt att få tid till sådant jag vill ha tid med. Bland annat att svara på alla era frågor, men det kommer, jag lovar.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    december 14, 2020

    Verkligen jättefina ljus, lite dyra dock. Jag köpte en budgetvariant på Ikea. Inte lika naturtrogna men helt ok faktiskt.