Efter fettisdagen kommer….

Posted on
Hallå!
 
Kom hem rätt sent idag.
Passade på att 
väninne- dejta efter utbildningen idag.
Väldigt viktiga saker avhandlades, sådant man bara kan göra med
vissa speciella människor.
Har ni tänkt på att man har vänner på olika plan?
Vissa kan man inte öppna sig för alls, men de är lika mycket värda för det,
andra kan man berätta allt för, nästan mer än man kan med sin partner.
 
Ja nu är fettisdagen över och nu väntar påsken, som är sen i år.
Jag har kommit på att jag skall äta mer ägg och särskilt på morgonen,
varför skall jag äta mina två lingongrova, när jag kan äta 
2 ägg och klara mig nästan hela förmiddagen.Har för mig att ett ägg är 75 kcal, alltså inte mycket.
 
Tänkte jag skulle införa lite mer ägg i vardagen, får se hur länge jag 
kommer gilla ägg utan att tröttna.
 
 
 
Titta vilka söta ägg jag hittade när jag var och handlade hos en lokal
trädgårdsmästare.
t
 
 
 
 
 
Dessa ägg är från lyckliga höns.
 
 
Hur äter ni era ägg, löskokta/hårdkokta, på macka eller i äggkopp, med salt eller kaviar?
Jag äter hårdkokta med kaviar, antingen på macka eller i äggkopp.
 
 
Ha en bra kväll.
I morgon skall jag ta upp något otroligt viktigt igen,
så kika in om ni vill veta.
 
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • Mamma C
    mars 2, 2017

    I helgerna är det löskokta med en klick kaviar. Äter jag ägg i vardan är dom hårdkokta. Lätta att ha med till jobbet. bara skala och stoppa i munnen.
    Kram Mamma C

  • Laila
    mars 2, 2017

    Jag äter rätt mkt ägg, då jag tycker de mättar bra. Så på helgen blir det antingen löskokt i äggkopp eller äggröra och till vardags blir det ofta 2 hårdkokta i farten eller med lite kaviar till….mmm supergott. 🙂 kramizz Laila

  • Milla
    mars 2, 2017

    Jag äter ofta kokt ägg på jobbet vid 9 – och en knäckemacka – då har jag ofta på salladskrydda enbart. På helgen blir det hårdkokt med kaviar eller majo. Gott är att mosa hårdkokt ägg med Philadelphiaost o ha på knäcke. Kram

  • Monika
    mars 3, 2017

    Vilka vackra ägg! Älskar ägg, äter ett löskokt till frukost varje dag i äggkopp med salt till. Ingen kaviar, alldeles för mycket socker för mig.
    Krämig äggröra är också supergott, det kan det bli på helgen och på hotell om den inte är gjord på pulver vilket är ganska vanligt.
    Kram

  • Hem ljuva hem
    mars 3, 2017

    Undrbart vackra ägg. Jag äter ofta kokta ägg med liten klick kaviar eller så gör jag omelett. Bästa maten full av proteiner och annat. Kraaam Pia

  • Kate
    mars 3, 2017

    Ägg är perfekt, och jag vill ha dom lite mitt-i-mellan-kokta… och ska ätas – ljumna – med kaviar!!
    Visst är det så med vänner, alla på olika plan, men underbara på sitt sätt.
    Fredagskram från Kate