Nyaåret firades med glitter och ännu mer glitter.

Posted on
Hej och Välkommen
2017.
Ett oskrivet år har precis startat.
Även fast det redan finns en hel del inplanerat
för året, så är de flesta dagarna tomma,
som skall fyllas på med en hel del gott och blandat,
för att året skall få en bra balans.
Men tillbaka till gårdagskvällen.
När det är nyår, kan man verkligen
unna sig en massa glitter och eftersom
jag är otroligt svag för glitter, så
körde jag all in.
 Vi firade med vänner som vi firat tillsammans med i många många år.
Vi delade på uppgifterna, så värdparet slapp stå för allt.
 Snittar och en massa dyr bubbel dracks.
Vi kom på att det var bättre att börja med det fina bubblet
och avsluta året med det billiga bubblet.
 Sara hade satt ihop ett riktigt fint fat
med en massa fina vårväxter i.
 Denna fina champagne som Ida Sjöstedt designat förpackningen till, smakade otroligt gott.
 Såklart var vi fler som glittrade, kvällen till ära.
Vad åt vi då?
 Skaldjur a la Ekboms Delikatesser.
Vi åt hummer,krabba, kungskrabba, havskräftor insjökräftor,
räkor musslor och en massa goda pajer och bröd
Nr vi ätit upp körde vi musik quiz, som vårt lag vann såklart, dock inte tack vare mig utan 
min man och grannens karl som verkar kunna varenda låt som körs.
 Efter tolvslaget (som vi nästan höll på att inte hinna med)
så fortsatte glitterfesten, med dans och musik.
Sent blev det för oss, men min lilla O, hon nattsuddade hos 
andra vänner till oss och var inte hemma förrns det var morgon.
Jag hade telefonkontakt hela natten så jag somnade inte förrns hon var hemma,
så idag sov jag ända till klockan tolv och då var det ju dags att äta lunch.
Mitt glitter är nu avtaget och får vänta ett år tills det är dags 
 att glittra igen.
Nu blir det stora softardagen och vem vet,
kanske blir det pizza till kvällen.
Hoppas ni alla hade ett riktigt Gott slut
och ett riktigt Gott nytt!?
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.