Fredagens roligheter

Innehåller annonslänkar till Busnel, Asos,

Cellbes carofcarl och Hm

Hej hej!

Nu skall jag berätta om min fredag som började tidigt. Var och lämnade Doris till min kollega, som skulle på utflykt med jobbet. Själv drog jag till Almi mälardalen som hade influenserfrukost med Ekonomikul. Alltid lika kul att träffas, massor av idéer och tips får vi på dessa tillställningar.

På kvällen hade Therese Wickman bjudit in till att få gå på Eztrads show. Det var premiär efter att de haft stängt pga av Covid, men nu med corona avstånd, kunde de starta igen. Vi som var på showen var på Clarion Hotells juniorsvit innan och drack bubbel och snackade lite, sedan åkte vi i Katarinas Tesla ut till Rosängen där Eztrad ligger. Bubbel innan vi fick sitta till bords och avnjuta en trerätters middag samtidigt som servitörerna körde själva showen.

Det var Therese som ordnat det hela, sedan var Tingelinn med som varit med i unga mammor, Malin som driver Home By Skyman, Katarina, Josefine Irming, och tre grabbar från Stockholm. Pappapappadotter och PeterNikozsvensson heter de på Instagram. Olika människor i olika åldrar, men vad gör det när alla är sociala och älskar att träffa nya människor. En supertrevlig kväll som avslutades med att Olivia hämtade mig i sin moppebil och vi puttrade hem i den.

Min kavaj som passar till allt, ni hittar en liknande här.

Förmiddagens kavaj hittar ni här

Malins snygga röda kostym hittar ni liknande här här och här

Nu ska jag fortsätta ta hand om min födelesdagskille, som står och lagar mat medans jag ligger på soffan och skriver till er. Ni ville veta vad som fanns i paketen och i ett fanns denna

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Lena. P
    oktober 11, 2020

    Hej. Har aldrig skrivit nån kommentar till dig innan men nu bara måste jag. Du är alltid så himla fint klädd och snygg i håret. Ett nöje att läsa din blogg. Ha det bäst 🤗

    • helenavi
      oktober 11, 2020

      Men tack snälla du, vad glad jag blir att du skrev. Kram Helena