Firat en 60 åring

Posted on

Innehåller en annonslänk

Hej på er!

Vi åkte till Gotland för att fira min fina vän Tina om fyllde 60 år. Alltså vilken dag hon/vi fick.

Solen sken och det var riktigt varmt. Vi bodde på hotell inne i Visby, och tog buss nr 10 till Tofta. Tina valde att ha en dagfest och det passade väl verkligen när vi var på Tofta beach club. Festen började klockan 13. Tina som har väldigt många trevliga vänner, och de började välla in, tror det var ca 70 stycken som kom. Det var vänner sedan barnsben, familj och nya vänner, allt i en salig blandning.

Det Tina hade tänkt när hon bjöd in, var att alla skulle vara snälla och trevliga människor, och när hon höll sitt inledande tal, berättade hon att jag och P inte kände någon på festen, och hoppades att de andra skulle ta oss under sina vingar. Det kan man säga att de gjorde, vi har pratat med så många trevliga människor, så vi var inte själva många sekunder. Så jag kan bara hålla med Tina, hon hade bara bjudit trevliga och snälla människor.

Har varit på fester, där jag sett att de som kommer i grupp, inte pratar med någon utanför gruppen, och det kallar jag inskränkta människor.

I vilket fall, dagen gick fort, och vi bjöds på bubblor och plock. Vi hade tillgång till bad i poolen, vilket vi var några som utnyttjade eftersom det var så varmt. Festen avslutades med efterbeach med bandet Hat over Hills, och jag älskar dans och hoppande till bra musik. Hamnade såklart på scenen med några andra dansanta gäster.

Tinas mamma 83 år, vilken kvinna, hon hängde med hela dagen och dansade, vilket föredöme. Tänk om man fick vara så fräsch när och om man får uppleva den åldern.

Festen slutade strax efter 19, och vi fortsatte till Tofta Beach house, för att äta en bit mat och njuta av den härliga kvällen.

Sedan tog vi bussen hem till Visby, och var så glada och varma i kroppen, vilken fest.

Min klänning hittar ni här

Återkommer med mer från vår Gotlands tripp

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
  • Unni
    juli 27, 2024

    Jättefina härliga bilder o så fin klänning du har på dig, måste fråga vilken storlek du har valt och är den sann i storlek tycker du?

    • helenavi
      juli 27, 2024

      Hej Unni! Tack snälla! Jag köpte xl och den blev superbra på mig.
      Kram Helena

  • Jen
    juli 28, 2024

    Hej. Det är ju rätt vanligt att man går på fest och bara umgås med de man redan känner. Jag tror att det är för att man är rätt bekväm. Det är tryggt. Många av oss är lite blyga och vet inte riktigt vad man ska prata om. Vi har inte fått lära oss att det är oartigt och att man på nåt vis har ett åtagande när man tackat ja till att gå på fest att vara en öppen och trevlig gäst som bidrar till en bra stämning. Men börjar det inte bli lite bättre? Har vi inte blivit lite öppnare? Jag hälsar sen flera år på folk när jag är ute och går tex. Och småpratar mer med folk på stan.