Tjejhäng

Innehåller annonslänkar

Heej!

Jag har inte riktigt kommit tillbaka från semestern. Har inte koll på datum och tänker helt fel med veckorna. Försöker njuta av de fina sensommardagarna, även fast det känns som dagarna är kallare fast det är 21 grader.

Förra veckan hade jag mina tjejkompisar här, på snabbvisit. Alla hade kommit igång att jobba, men kul att ses en stund mitt i veckan, fast alla skulle upp nästa dag.

Jag hade fixat, tilltugg till förrätt och äppelpaj till efterrätt, samt dukade. Mina favorit bestick kom fram, bästa presenten när någon fyller jämt, eller gifter sig, de finns här. Sopp/pasta tallrikarna finns här

Min pajform, har sett sina bästa dagar, men denna tycker jag är prisvärd och snygg

Tjejerna fixade salsicciapasta, det var perfekt med uppdelningen.

Vilket gjorde att vi hade mer tid tillsammans.

Vi passade även på att ta ett dopp i spabadet, men det var på tok för varmt, så det blev absolut ingen lång stund. Får vänta tills det blivit kallare ute.

Min klänning blev poppis, alla provade den, plus lite andra kläder i min garderob. Men klänningen hittar ni här, för endast 269kr, ett riktigt kap.

Min baddräkt finns här

Nu ska jag ta Doris på kvällspromenad, sedan blir det tidig kväll. Ska upp 05.20 och det är alldeles för tidigt för mig.

Må så gott och tack för alla fina meddelande som ni skriver till mig, jag blir så glad och varm i hjärtat

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena
    augusti 28, 2024

    Klänningen är superfin och även baddräkten. Handlade från Shein för många år sedan men nu när man läst så mycket kritik får det vara. Läste en studie av Greenpeace att deras kläder innehåller både farliga och olagliga kemikalier.