Lite bilder från mobilen

innehåller annonslänkar

Hejsan!

Sommaren fortsätter och jag är tacksam för det. Min kropp behöver sol och värme. Det jag också gillar med denna årstid är att den är mer avslappnad, solen skiner och jag kan bara vara, behöver inte sola och bada, som jag gärna vill mitt i sommaren. Då vill jag inte slösa bort en fin dag med att vara inne.

Efter sommaren vill man gärna gå till frissan, för att klippa bort det slitna som solen och allt badande gjort med håret. Jag var lite sent ute, så jag får ingen frisörtid förens i slutet av september. De gråa stråna börjar ta över rejält. Tur jag har en dotter som gärna hjälper sin mamma med att färga utväxten hemma.

Så härlig mamma dotter tid.

Jag har använd denna flera gånger och är så nöjd med den. Inte direkt putsad spegel……

P och jag har ju åkt en del på loppisar i sommar. Var på jakt efter gamla tallrikar. Hittade två stycken. Och vet ni nu har en kollega talat om att hon har tallrikar från samma serie som jag ska få köpa av henne. Ni må tro att jag blev glad.

På våra loppisresor i sommar, så hittade jag fyra assietter som var exakt samma som mina gamla kaffekoppar, så glad för detta fynd.

Kopparna finns ju även som nyproduktion här, men jag är glad för de gamla tunna kopparna som jag tycker gör att kaffet smakar lite godare.

Häromdagen var jag på Mariebergs galleria. Sprang in en snabbis på HM. Provade denna härliga Cocco Chanell klänning. Hade en sådan när jag var ung, den har jag såklart växt ur.

Den fick följa med hem. Vet att många inte vill visa sina armar, så här finns en röd med lång ärm. skorna hittar ni här Koden HELENAAUG24 ger er rabatt. En annan omlottklänning, med liten ärm hittar ni här

Måste också tipsa att MANTLE har ett erbjudande just nu.

Köp två för priset av en, på utvalda produkter.

Denna är min favorit, brukar sova med den, och jag tycker min hud blir så himla len av den.

Härom dagen, var det jag som stod för maten här hemma. Var så sugen på detta laxpaket, som det nog var ett par år sedan jag gjorde. Så himla gott. Detta inlägg som är tre år gammalt, känns lite likt detta…

Detta var lite från min mobilrulle just nu.

Nu är jag ledig två dagar, sedan väntar jobbhelg.

Hoppas ni har det bra, alla fina läsare.
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.