Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Ursäkta att det tagit tid att uppdatera här inne, men vi passade på att ta en helg med båten eftersom vädret såg ut att bli så bra. Så vi packade in oss i båten och for iväg. Målet var Ombo öar som ligger strax ovanför Karlsborg. Det är ett ställe med en massa öar, som ligger skyddat från öppna Vättern. Vattnet ar så klart och fint, så man har svårt att tro att man är i Sverige.

Vi hittade en liten ö, där vi ankrade upp, så vi kunde gå iland med Doris lätt, och där vi låg i lä och hade eftermiddags och kvällssol.

Vi kunde sola och bada hela dagen, och hela 20 grader i vattnet, så det var fantastiskt. Kändes som det var varmaste dagarna på hela sommaren.

Vi hade med oss mat för två dagar.

Till lunch första dagen, åt vi gyros från Schysst käk.

På kvällen åt vi kräftor från Vättern, samtidigt som vi tittade på solen som sakta gick ner bakom träden. Sedan blev det svart.

Rutiga duken hittade jag här, handduken på ÖoB, Tallrikarna loppsfynd.

När vi vaknade nästa morgon, låg dimman tät, men den luckrades upp snabbt och snart var det knallblå himmel och jättevarmt. Vattnet mätte 20,2 grader och luften mycket mer, så det var riktigt skönt att doppa sig ibland.

Snygga vinglas i akryl finns här, ska köpa nya till nästa säsong. Bestick här. Snygga melamin tallrikar på rea här.

Livet på en båt, blir lite spartanskt, men man kan göra det väldigt mysigt ändå. Jag upplever att vi verkligen kan njuta av god mat och kunna duka fint och dricka kall dryck i fina glas. Jaa jag tycker inte vi saknar något för att kunna vara ute ett par dagar.

Hoppas det blir några mer fina dagar innan båten skall upp på vinterförvaring.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • E
    september 9, 2024

    Men hur underbart har inte ni det!

  • Mari
    september 11, 2024

    Härliga dagar.

    Så fina bestick! Lite dyra för min del tyvärr.