Hösten hos mig

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Nu är i alla fall hösten här. I helgen när jag skulle åka till jobbet tidigt på morgonen, då var det kyligt. Fick sätta på förvärme i bilen. De som cyklade till jobbet hade både vantar och varm jacka.

Dagarna har dock varit varma och sköna och de som varit lediga har kunnat njuta av ännu en härlig helg.

Hemma hos mig är värmen i poolen avstängd, men man kan absolut sitta ute och njuta av vattnet, som fortfarande rör sig, vilket är så rogivande för mig.

Det bästa med de fina höstdagarna är den härliga krispiga luften, färgerna i trädgårdarna som visar sig från sin bästa sida, då alla växter blommar som bäst. Ska man sälja sitt hus någon gång och ta fina trädgårdsbilder, ska man nog göra det på hösten.

Jag tycker det är så mysigt med all belysning i trädgården. Har många solcellslampor lite överallt, och mer vill jag ha. Har liknande sådana här hemma, som jag skall sätta upp, har bara inte hunnit ännu. Dessa är bara att sticka ner i marken, och när de kostar 30 kr, då kan man köpa några stycken, utan att bli ruinerad.

Denna vecka jobbar jag bara två dagar, och då måste man passa på att hitta på något roligt, så för oss väntar några dagar med en massa trevligheter.

Så vill ni hänga med, så vet ni var jag finns, på instagram. Kommer såklart lägga upp här med, men med lite tidsfördröjning.

Kram kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.