Hösten, så vacker, och födelsedagsmissen

Innehåller annonslänkar

Heej!

Jag har sagt det flera gånger under årens lopp att jag inte gillat hösten, men när jag startade bloggen för nu för 13 år sedan, då blev hösten helt plötsligt väldigt vacker. Det handlar mycket om att jag ser allt i bilder. Jag ser något vackert ute och måste genast fota det. Det får ju gärna vara soligt, men även regn och dimma kan vara väldigt vackert om man tar på de glasögonen.

Här är lite bilder från min trädgård just nu.

Min älskade P har födelsedag denna vackra lördag. Efter några missförstånd, blev det skönsång, paketöppning och kaffe på sängen. Sedan blev det räksmörgås på Hamiltons i Vadstena.

Missödet var: att jag trodde P fyllde på tisdag och jag skulle fira honom i morgon, för idag ska vi fira hans mamma. Så jag tror P undrade varför jag inte sa grattis på morgonen. Jag hade alla paket i bilen, för han inte skulle tjuvkika. Han spelade upp Ja må du leva på mobilen, men jag fattade inget. När han sedan sa att gamla svärmor hade grattat honom, då sa jag, det var ju många dagar för tidigt. Då säger han, jag fyller ju idag………

Ni kan inte förstå chocken jag fick. Jag började skratta och gråta på samma gång. Jag hade snurrat till det rejält, men sedan blev det fart på mig.

Paketen hämtades i bilen, rosor plockades, kaffe kokades och sedan sjöng jag och skrattade för jag skämdes så…..

I paketen fanns dessa, denna som han önskat sig länge, samt denna som han saknat hos sig.

Har ni någonsin gjort en sådan tabbe?

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Milla
    oktober 12, 2024

    Oj oj nu fick man allt ett skratt – oj så tokigt det kan bli 😊😇. Gissar han förstod att du missat nåt 😀. Jag är helt säker på att min man fyller år på onsdag. Och har velat runt present så nu är det försent att beställa nåt så får leta på nåt köpcenter 🥴. Ha en härlig helg!

    • Nettan
      oktober 12, 2024

      Hahaha, jag har gjort samma sak med ett ex för många år sedan. Vi fyller båda i augusti och var ute i blåbärsskogen med en kompis till mig när hon frågade honom vilket stjärntecken han var född i. Lejonet, svarar han. Vilket datum undrar min kompis och han säger idag 🤣 trodde jag skulle dö skämsdöden då jag tidigare samma dag undrat varför han köpt en massa fikabröd 🙈