Ett dygn i Linköping

Hej på er!

Efter att jag slutat lite tidigare i måndags hämtade jag upp mina andra kreatörskollegor och vi drog till Linköping.

Jag har ju varit där en del, men det var nytt för de andra. Vi checkade in på hotellet, ”and hotell” som låg ovanpå ett P hus, så det var supersmidigt.

Sedan tog vi och skålade in vår lilla tripp med lite bubbel i Vickans rum. Therese hade med sin supergulliga 4 månaders bebis, som älskade att få vara med, gud vilken snäll bebis. Frida är höggravid och längtar till det är hennes tur. Andra Therese, tyckte nog att det var skönt att komma iväg från småbarnslivet. Jag som älskar bebisar tyckte det var supermysigt att låna lilla Vida när mamma behövde vila lite.

Jag hade rekommenderat några butiker som jag trodde tjejerna skulle gilla, så vi traskade upp på stan, det tog typ fem minuter. De jag tipsat om var såklart Bloming Design, Esq, och Newport, samt en nyöppnad klädbutik.

När vi besökt dessa var det strax stängningsdags och vi behövde paus. Gick till Stora hotellet och hann precis med att köpa något att dricka innan aw priserna var slut. Lite småhungriga hade vi hunnit bli, så lite pommes och majo tog vi in som snacks.

Sedan vandrade vi vidare och hamnade på en italiensk restaurang som heter Belmondo. Super trevligt ställe. Servitören var så rolig, maten var bra, superfint porslin, så vi hade det så mysigt. Traskade sedan hemåt för att få några timmars sömn, innan vi skulle träffa kreatörsgänget från Östergötland i Almi Östergötlands och Almi Mälardalens regi

Såklart kom vi några minuter försent till Almis lokaler, det var ju vägarbeten, så vi fick ta omvägar för att komma dit. Men väl på plats, var det så trevligt att träffa resten av Örebrogänget och alla från Östergötland. Vi fick en föreläsning av Johannes Gustavsson som pratade om framtidens kreatörer.

Jag älskar att träffa nya människor, får så mycket energi av att träffa positiva drivna tjejer. Tycker det finns för mycket negativitet runt omkring, så att umgås med det positiva gör så mycket gott för mig.

Så när vi var och lunchade, satte jag mig med de andra tjejerna som jag inte känner, men följer på instagram. Insåg att det nog bara var jag som gjorde så, de andra satt tryggt med de dom kände sedan innan.

När dagen var slut, åkte vi till Cloetta i Gamla Linköping, det blev lite godis med hem.

Ett dygn med så mycket positiv energi, så det borde räcka för hela vintern, men tyvärr funkar det ju inte så, men för hela veckan iallafall. Kändes som vi var borta hur länge som helst, men det var drygt ett dygn bara. Tänk vad man hinner på några få timmar.

Nu är det fredag och jag är ledig, har lite på min to do list, så bäst att sätta fart och hoppas ryggen håller. Fick superont på jobbet igår kväll.

Trevlig helg till er alla.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.