Missar Bloggevent i Malmö

Idag är en sådan där dag som man helst vill glömma, vet egentligen inte varför. Kanske för att jag missar ”Att vara någons Fru´s” trevliga bloggtillställning i Malmö. Varför, jo jag jobbar hela den helgen. Det är konstigt att man alltid jobbar när det sker något kul som man skulle vilja vara med på. Även om jag varit ledig så kanske jag inte riktigt tordats åka med, eftersom jag är ny i den här bloggvärlden och det är massor av bloggisar som är hur stora som helst som kommer. I allafall kommer de som åker att få hur trevligt som helst, och vilken grej hon gör Emma, så modigt och stort. Kan säga att jag är riktigt avundssjuk.

Annars har dagen som vanligt rullat på i ett saligt tempo. Vaknade halv tio, frukost där tredje ljuset tändes. Lilltjejen åkte på träning och sedan skulle vi hinna åka på lite julskyltning innan de stängde. Det blev en och en halvtimme vi hann springa runt. Mysigt med all ljus som glimmar i runt om i staden. Fick med mig lite julklappsetiketter från Tine K, lite kulor till minigranen, allt från den härliga affären CE.http://www.ceinneute.se/

 Började kolla runt på ny soffa! Fick lite ideér av Cissi som jobbar på CE, så nu snurrar det rätt bra i huvudet. Ses om en stund, måste få lilltjejjen i säng!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.