Gårdagens outfit, lite Odd Molly

Hallå igen! Nu har jag bakat saffranskorpor, blev hur goda som helst. Känner mig lite ensam, bara jag hemma, så jag har suttit och lekt lite med Photoshop, som inte är det lättaste, men man lär sig väl om man får sitta och öva lite! Tänkte visa en dålig photoredigering! Först oredigerat och sedan redigerat.

Gårdagens outfit var en Odd Molly klänning som just nu säljs med 40% rea på Country Dreams. Under har jag en underklänning också från Odd Molly. Armbandet är det jag tipsat om tidigare från samma butik! Nu ska jag fixa mig till kvällens party! See you! Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.