Längtan efter snö!

Jaa jag längtar efter snö!! Tycker att det är så himla mysigt, särskilt nu när det är adventstider! Tänk vad fint det var förra året, massor av snö som hängde i träden. Tänk vad ljust det blir ute och vad härligt det är när det är kallt och det knastrar under fötterna. Julen gör sig lite bättre med snö, iallafall lite mer stämningsfullt.

Snart ska iallafall mina härliga tomtenissar från Maileg få komma fram, så fina tycker jag. Klickade hem dessa från nätet för ett par år sedan minns ej var ifrån. Nu ska jag kasta mig i säng och sova några timmar, skall upp tidigt imorgon! Godnatt! Kommer med lite julklappstips imorgon!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.