Ohh vad snygga!!

Posted on

Oh whow säger jag bara!
När jag nu håller inspirationscellerna på topp för planeringen utomhus, så föll jag pladask för de här söta parasollerna som House of Adela visade i morse! Har tänkt ha Marrakeshtema i poolhuset och eftersom vi behöver ett nytt parasoll till våra Adironduckstolar, som jag visat er förut, kunde jag fortsätta på det temat och då kanske ett av dessa parasoll skulle passa att ha till!

Parasollen kommer härifrån
Materialet är i 100 % bomull och mäter 
190-200 cm och ärett rent hantverk.


Här skulle något av parasollen vara! 
Ha en fin kväll alla! 
Jag ska iväg och göra min sista natt för den här veckan!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Anna
  april 26, 2012

  De kommer blir superfina till stolarna, balanserar upp det lite kantiga. Kollade upp Kungsängsliljan och den växer fritt i Uppsala zon 3-4 och i Jämtland så visst borde den funka hos dig, jag slår ett hårt slag för denna skönhet!

  kram
  Anna

 • Lifestyle By Lena
  april 26, 2012

  Men du, en Ålandskryssning låter väl grymt, kan inte vi fixa det? 😉

  Kram

 • HOUSE of ADELA
  april 26, 2012

  O yes, visst är de fina och tänk till ditt ursnygga poolhus!=)
  Jag kommer och ”poolar” lite;)

  Kramar
  Adela

 • Lovely Things!
  april 26, 2012

  Gud vad fina de är, sticker verkligen ut och skulle passa superfint kos dig !
  Kram

 • Hemma på Sjuan
  april 26, 2012

  Så fina parasoller!
  Snygg uteplats hos er, gillar verkligen utemöblerna.
  Kramis

 • Två Trappor
  april 26, 2012

  Snygga! Och vilken härlig uteplats du har, jag är också ett fan av Adirondackstolar. Tjusigt!! Och du.. jag har en liten award hos mig till dig om du vill ha… 😉 Kram kram

 • Bromans Bravader
  april 27, 2012

  Snyggt!!

 • dianasdrommar
  april 27, 2012

  Underbara parasoll, vill ha faktorn är höööög! Ha en finfin fredag kramar Diana

 • Maria at inredningsvis.se
  april 27, 2012

  Jättesnyggt:)Tack för fina ord på min blogg och kom snart tillbaka, jag har mer inspiration till dig:)
  Ha en kanonhelg

  LOVE Maria på inredningsvis

 • lisasvilja
  april 27, 2012

  Supersnygga parasoller, passar nog riktigt bra in i marrakesh-temat! =) Ha en fin fredag! Kram

 • Jo jag har också däcksstolar på bloggen idag:) jo koftan hittar du under den ena länken som jag länkar till. Jag svarade inne hos mig. Hoppas du får en bra natt och får bra sömn i morgon! Kram Nilla

 • Anonym
  april 27, 2012

  Supersnygga parasoller, vill också ha dessa!

 • Maria- Wikers Liv
  april 27, 2012

  Det blir så snyggt!
  Trevlig helg!
  Kram

 • A House With A View
  april 28, 2012

  Riktigt snygga parasoller!!! Läckra!! Snyggt till airondäckstolarll!!!! Ang. din fråga, maken tyckte hårfärgen blev bra:))))

  Kraaaaaaaaaaaaaaam och trevlig helg!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 • House number 11
  april 28, 2012

  Så vackra!
  Vad roligt att du tyckte om våra armband! Ja, nu har jag varit inne på Panduros hemsida, och oj vad mycket där finns!
  Jag har själv kastat påsen i vilken mina pärlor låg och hällt över i en mindre burk, men jag är nästan helt säker att pärlorna heter Rocaille och de finns i många olika färger! Jag har länkat inne hos mig vid din kommentar.
  Tråd! Jag tycker om att bara kunna dra på mig mina enkla armband på armen, så jag har använt gummitråd, elastisk tråd. Men jag brukar även använda vajertråd,(Wire) men då behövs fästen och lås också. Och tång! Flickorna använde vajer, de är lite mer noga med sina armband!:)
  Lycka till!
  Ha en underbar lördag!
  Kram Jenny

 • fina frun
  april 28, 2012

  Jättefina!

 • Casa of Mia
  april 28, 2012

  Verkligen snygga! kram