Sommrigt hos H&M

Posted on

Här har det sovits hela dagen, efter nattjobbet! Ska straxt iväg igen, så jag tittar bara in en snabbis och tänkte visa lite från H & M´s sommarkollektion! De hakar på trenden om glassiga pasteller! Först gillade jag inte alls modet, men ju mer tiden går så hakar jag på tåget och tycker också att det börjar bli snyggt! Kanske inte på mig, men på andra! Och ögongodis är ju inte helt fel!

Är det någon av er som köpte ngt plagg från Italienska Marni som såldes på H & M!
Verkade ha tagit slut innan premiärdatumet!
Såg att det fanns en klänning på Websidan nu!
Nej nu ska jag ut till grillen!
Det blir grillad kycklingfilé mangochutneysås, sallad
och klyftpotatis!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • hihi ögongodis är det för mig med, passar nog inte idet. Låter undrbart med grillmiddag! ha en mysig kväll! kram

 • dianasdrommar
  april 4, 2012

  ögongodis men det får nog stanna där…gott med grillat.kram Diaba

 • Limestone by the Sea
  april 4, 2012

  Härliga färger, man blir sugen på det till sommaren. Jag skulle absolut kunna tänka mig den gula klänningen. kram

 • PERNILLA
  april 4, 2012

  snyggt det såg ut …var inne på H&M idag och försökte hitta något men då såg jag inget snyggt…….gillade den vita skjortklänningen……men trivs inte i så kort längre ….*skrattar.

  Hoppas maten smaka …lät supergott i mina öron.

  Glad påsk och kram
  Pernilla på piazzan

 • LIVSGLITTER
  april 5, 2012

  Jag läser till USKA, men siktar mot antingen barnmorska eller läkare, dock tror jag att jag kommer ta en paus efter denna utbildning för att hålla på med något kreativt. För att sedan utbilda mig igen 😉

  Kram!

 • Bromans Bravader
  april 5, 2012

  Jo jag gillar det, tycker det ser snyggt, somrigt och fräscht ut!
  Kram