Härliga Adiron duck stolar

Hej svejs!
Nu har jag jobbat klart för den här helgen! Det gick både bra och fort!
Nu är jag ledig två dagar, så nu ska jag börja fundera på vilka sommarkläder som ska fram till den snart stundande härliga semestern!

Hittade en massa bilder på Adiron duck stolar som jag tyckt varit så fina i så många år! Min händige J snickrade ihop fyra stolar till oss för snart tio år sedan och jag tröttnar aldrig på dom!
Jag älskar dom och de är så himla sköna och sitta i. Däremot är det dags för nya kuddar, de jag har är lite rosa röd vit randiga, men är numera alldeles solkiga.

Kanske ett par Lexington eller Tine K kuddar.

J´s stolar och bord
Kuddar från Lexigton
Bild från nätet
Ernst kollektion!
Tycker fakiskt att J´s stolar är väldigt fina!
Ha en bra kväll!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Life's Silverlining and I
  februari 12, 2012

  Gud vilka härliga bilder, längtar till sommaren! Vart skall niåka? Kram

 • H`s enkla vardag
  februari 12, 2012

  Vi ska till Dubai i Förenade Arab emiraten! J har varit där, han har en kompis som bor där. Nu ska vi åka dit hela familjen och kolla in allt världens störts, världens längsta osv…
  Ska bli skönt att komma till värme och sol!
  Kram Helena

 • Lovely Things!
  februari 12, 2012

  Jisses vilken händig karl du har! Skitsnygga möbler….Härligt att ha en resa att se fram emot, själva åker vi till florida i Påsk!
  Kram

 • Stjärnor & Champagne
  februari 12, 2012

  Hej snygging:) Dubai är fantastiskt:))Vi valde mellan det och Florida, men föll på Florida denna gång. Just dance 3 ja, ja där går man på pumpen så att det bara smäller om det hihi. Gud så skönt att åka nu…Vi åker i juni och får nöja mig med Sälen i mars…Krammmm Anne

 • PERNILLA
  februari 12, 2012

  Så härligt att åka iväg till värmen …..och vilken fantastisk man du har ….stolarna är ju jättefina …alla borde ha en egen J….*skrattar.

 • Limestone by the Sea...
  februari 12, 2012

  Snygga stolar, kul att ha egentillverkade. Kram

 • HOUSE of ADELA
  februari 13, 2012

  Ååå Dubai, vilket drömställe! Fantastiska bilder du visar i dag, man lääääängtar till sommaren!;) Tusen tack för dina vänliga ord inne hos mig!

  Kram
  Adela

 • H`s enkla vardag
  februari 13, 2012

  Tack för alla fina ord. J är riktigt bra att ha, duktig på allt han företar sig med! Jag vet många som väljer mellan Dubai och Florida o som precis som ni väljer Florida och det kanske jag gjort med om det stått mellan dessa två! Ni kommer få det underbart i Florida precis som jag tror det kommer bli en annorlunda upplevelse med Dubai!
  Kram Helena