Katalog från H&M

Godmorgon!
Har sovit länge för jag ska jobba i natt!!
Hade fått H&M´s barnkatalog igår och satt och bläddrade, tyckte att det fanns mycket fint, så jag satte mig och började kryssa vilka kläder jag ville att lilltjejjen skulle ha, tills jag kom på att det går inte att köpa vad som helst till henne, utan hon har en helt egen vilja och egen smak, så det är nog bäst att vänta med att beställa tills hon kommer hem, men fina inspirerande bilder var det iallafall.

Hörs senare
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • Anonym
    februari 8, 2012

    Fina kläder till tjejer! Får passa på att kolla mer nu när det är 10 %