Månbord på blocket!

Happy freday!? Här kör jag runt och förbereder för kvällens trevligheter! Ska bli jätte kul! Två familjer med barn kommer hit och vi ska bjuda på trerätters + lite champagne (för dem som tål) och tilltugg!
Hittade ett så fint månbord på blocket igår natt när jag jobbade. Skickade genast iväg ett mail och när jag vaknade igår fick jag komma och kolla och jag föll direkt. Nu står det i mitt vardagsrum och J vet inget än! Han kommer från Skånelandet precis när festen börjar.

Ha en trevlig kväll allesamman
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Fröken Vit i Madickenhuset
  februari 10, 2012

  Hej!

  Vilket sött ovanligt litet månbord du fick tag på!
  Kul när man kan fynda sådär på Blocket, trots att det sällan blir billigt där…

  Lycka till med att göra middagen klar till alla anländer (ink din man) ! 😉

  Kram!

 • Lovely Things!
  februari 11, 2012

  Passar perfekt! Verkligen jättefint månbord.
  Kram