När försvinner godis suget?

Godmorgon på er alla!

Hade en trevlig dag/kväll igår, med trevliga vänner. Åkte buss till Karlstad och kollade ishockey och åt god mat. Fick en riktig längtan till perioden när J spelade hockey i allsvenskan och jag satt på bänken med alla andra tjejer och hejade på. Trodde inte att jag saknade det, eftersom jag inte är så sportintresserad, men igår kände jag att det skulle vara roligt att gå och kolla på J, så jag frågade honom om han inte kunde göra come back, som så många andra ishockey spelare gör. Tror inte att han var lika eggad som jag, tyvärr!

När vi kom hem, vad står på bordet, jo en hel skål med mitt favvogodis. Jag blev hur sugen som helst. När försvinner godissuget? Har hållt på med LCHF snart en vecka och känner mig ofta hungrig och sötsugen.

Min frukost nu förtiden! Naturell youghurt med lite bär, och Fin crisp med smör, ost, skinka och tomat.
Kanske inte helt strikt LCHF, men en ligt variant iallafall!
Ha en fin söndag!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Lovely Things in my Home!
  februari 5, 2012

  Hej hej!
  Detta jäkla godissug är sååå jobbigt. Vet precis hur du känner. Har hållt igen nu i 3 veckor men känner fortfarande starkt efter socker. Har värsta huvudvärk som jag tror är lite abstinens. Håll ut och lycka till.
  Hur är LCHF annars tycker du?
  Kram

 • Anonym
  februari 5, 2012

  Kämpa på Helena!

 • Anonym
  februari 5, 2012

  Känner inte att jag vill bli hockey änka igen. J tänker helt rätt. Det är väl skönt att han är hemma nu på kvällarna?