Shabby chic i repris

God morgon alla vänner!
Har precis vaknat efter att ha jobbat natt! Jag känner mig alltid lite konstig efter att sovit hela dagen, det är inte som att sova på natten och jag kommer garanterat bli trött i natt, det verkar inte spela någon roll hur mycket jag sover, trött blir jag!

Hittade så fina bilder med några år på nacken, från ett danskt hem! Många har förstås redan sett bilderna, eftersom många bilder cirkulerar runt här på bloggarna, men för mig var de nya och jag blev så inspirerad att jag vill visa er!

Franska träskärmar som ger skydd! Stort härligt Olivträd!
Kök från Ikea
Vitlaserade golv och fina Tolixstolar.
Ha en fin kväll!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • PERNILLA
  februari 16, 2012

  man ser så gärna sådana här bilder om och om igen…*ler. …..så vackert…

 • Stjärnor & Champagne
  februari 16, 2012

  Hallå vännen…Ja det hemmet är inte fel. Jaf vill ju bara måla mina golv, maken grymtar. Jag vet precis det där med natt. Har jobbat på växeln på vårat sjukhus en gång i tiden och man mådde inte så bra när man hade sovit. Stor kram Anne

 • Rosalies Träume
  februari 17, 2012

  Oh, was gibt es hier für schöne Bilder zu sehen. Ich bin eher zufällig hier und Dein Blog gefällt mir soooo gut. Wir haben wohl einiges gemeinsam, vielleicht klickst Du ja mal rüber.
  Liebe Rosaliegrüße∙∙♥♥∙∙