Bättre sent än aldrig!

Som jag har letat efter lärk kvistar i flera månader. Vi har åkt runt i bilen på flera ställen och letat, frågat alla vi känner. Så i förrgår pratade jag med en jobbarkompis och det visade sig att hon hade flera lärkträd runt omkring sig där hon bor.
Nu har även jag lite kvistar hemma, det är bara rätt vas som fattas, men jag vet precis vilken jag vill ha. Det tråkigaste är att nu vill man ha lite mer vårlika körsbärs kvistar istället, men jag är nöjd och jag skall ha dem ett tag och det bästa är att nu kan jag sluta titta upp bland trädtopparna när vi är ute och åker! Tack Solan!!

Ha en bra dag!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.