Fantastiska Mika från eurovision song contest 2011

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j5tpijqnLuU?fs=1]

Kommer ni ihåg denna vackra flicka, från Eurovision 2011,  Mika Newton från Ukrina, med en underbar röst som trollband mig. För att inte tala om hon som står i bakgrunden och gör dessa konstverk med sand på en ljusbord. Helt fantastiskt tycker jag. Tror hon hamnade på 4 de plats till slut. Om jag fått bestämma hade hon vunnit.

Hoppas ni haft en bra söndag!
Jag har ju som sagt jobbat både igår och idag och känner mig rätt trött nu. Hoppas det är någon bra film på tv i kväll!

Ha det bra!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.