Lantliv och Drömhem i mina trakter.

Det känns som tidningen Lantliv och Drömhem och Trädgård just nu gjort flera reportage från mina trakter, jättekul tycker jag.  Ett av reportagen handlar om Frida som tidigare bodde i Stockholm, flyttade till sydnärke för att bilda familj. Köpte en liten gård och en drejskiva och startade butik/cafe, men även kursverksamhet. Just nu är hon aktuell med sin nyutgivna bok Fabulös keramik

Kolla även in fridas hemsida på www.fabkeramik.se
Har inte hunnit hälsa på denna duktiga tjej än, trots att jag ibland
befinner mig i detta lilla fina samhälle!
Men jag har i allafall en mugg från henne!
Måste ta mig dit i sommar
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Att vara någons fru
  januari 31, 2012

  Ja hon är en riktig inspiration!

 • Anonym
  januari 31, 2012

  Trodde att du slutat läsa inredningstidningar efter ”Ljust & fräscht”….

 • PERNILLA
  januari 31, 2012

  åh jag hittade till hennes blogg och fina hemsida , bara för någon dag sedan …..vilken tjej och vilka fina saker. tycker man häpnar snudd på varje dag över alla drivande och duktiga människor…