Snartär det galej!

Hallå!
Jobbar som jag sagt tidigare tre helger på rad, men sedan är det dags för galej och vill naturligtvis ha på mig något nytt! Kollade in Nelly och hittade lite roligt! Bland annat hittade jag klänningen jag ville ha till nyår som tog slut innan jag hann klicka hem den! Nu går vi mot ljusare tider, så någon utav dessa är jag sugen på, har inte riktigt bestämt mig än!

Tänker ha en snygg byxa till klänningen jag väljer!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • HOUSE of MANDY
  januari 19, 2012

  Oh så snygga klänningar! Skulle vilja ha allihopa, hehe.

  Amanda

 • Limestone by the Sea...
  januari 20, 2012

  Wow, väldigt fina allihopa. Jag måste nog gå in och spana lite närmre, tack för tipset. Kram Victoria

 • H`s enkla vardag
  januari 20, 2012

  Tror paketet från Nelly kommer idag! Hoppas det passar också, inte alltid en själklarhet. Ha ha nu kom paketet, måste prova med en gång!
  Helena