Vad säger de här bilderna?

Godmorgon!
Måndag igen och jobb hela veckan! Både kvällar, dagar och nätter, bara att ställa om sig!

Har aldrig bantat i hela mitt liv, men när jag såg mig själv på kortet från i lördags, tänkte jag, det här går inte längre, måste göra något åt saken och varför inte passa på när vi är hundvakt och måste gå på promenad flera gånger om dagen. I går var jag och inhandlade lite LCHF kost. Vet inte riktigt hur det ska gå men jag gör ett försök. Får nog ta och googla för lite olika tips. Eller är det någon som har bra recept på mat så mottages det tacksamt!

Bosse
I morse blev det två kokta ägg och yoghurt, (vet inte om man får äta yoghurt).
Gör nog omelett och bacon till lunch.
Några ostskivor däremellan för att få gång förbränningen.
Ha en fin dag!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Att vara någons fru
  januari 30, 2012

  kommer gå jättebra!

 • Anonym
  januari 30, 2012

  Vilken fin hund!

 • lycka till kommer nog bli jättebra då du är hundvakt och allt! tyvärr inget LCHF ”fan” själv men jag vet att många andra tycker det är jättebra.kram

 • PERNILLA
  januari 31, 2012

  ja det där korten kan ställa till det …*skrattar….
  jag måste också skärpa till mig ….ska bara hitta motivationen

  Kram