Lite påsk här med!

Posted on

Inte för att klaga eller verka tjatig, men vill i allafall bara säga (för jag hatar det) att idag var min migrän värre än värst, fick tom sjukskriva mig! Har nyss kommit ur sängen, är ngt bättre, men ej bra! Vill väl ha lite medömkan…..!

Nu när vi närmar oss påsk, börjar vi pynta igen! Jag brukar inte pynta mycket, inte som till jul, men lite pärlhönsfjädrar och silverägg får räcka! Lilltjejjen kommer nog med en del påskpynt, som måste fram också!

Vet inte om någon kommer ihåg, men för några veckor sedan fick jag avsluta mitt blogginlägg väldigt AKUT!
För en nära person till mig, behövde min hjälp!
I går knackade det på dörren och utanför stod
personen i fråga och ville tacka så himla mycket för min insats!
Fina rosa rosor och choklad!
Jag har alltid varit en person som gärna hjälper till när någon mår dåligt,
ser det inte som jobbigt utan som en självklarhet!
Men jag blev Jätteglad, när man får lite kredit för det man gör!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Annisen
  mars 29, 2012

  Hej H!
  Exakt den inställningen är så underbar! Att hjälpa till för att man vill och kan och inte för att man förväntar sig något tillbaka. Visst är det jätteroligt att få positiv respons på det man gör/har gjort, men jag brukar tänka att nästa gång kan det vara jag som behöver hjälp eller stöd.

  Superfint pyntat förresten 🙂

  Kram /A

 • Hemma på Sjuan
  mars 30, 2012

  Så påskfint du har gjort!
  Hoppas du mår bättre, migrän är hemskt.
  Kram

 • Limestone by the Sea
  mars 30, 2012

  Vilken fin uppskattning! kram

 • Så fint och gulligt att komma med blommor och av dig att hjälpa till! jättefint har du på bordet också! Likadant ägga har jag, ska nog visa min bricka en dag också hihi kram

 • dianasdrommar
  mars 30, 2012

  Härligt med uppskattning kram Diana