Min fina Mulberry Bayswater!

Posted on

Hejsan!
Nu är jag på banan igen! Gud vad skönt att få sova i sin egna säng, för det kan jag säga, sängarna i Dubai är inte sköna, stenhårda.

Mitt superinköp i Dubai, blev den här Mulberryväskan! Jag är så nöjd ska ni veta, och jag hade inte velat ha någon färglad väska även om de också är fina. Jag vill ha en som jag kan ha många år utan att tröttna!

Jätteläckert på bild och jag kommer säkert köpa mig en
färgglad väska till sommaren, men inte till Mulberrypris, utan en enkel sommarväska!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Lovely Things!
  mars 1, 2012

  Du har gjort helt rätt med väskan, har en likadan fast i oak, haft i många år och bara älskar den ännu!!
  Kram

 • PERNILLA
  mars 1, 2012

  Det är så kul när man fått köpt något man länge gått och funderat på ….Grattis 😉

 • Hej vännen! Snygg:)) Älskar Mulberry, min favvoväska kostar typ 10´och jag drömmer om den:) Åh vad jag längtar tillbaka till Dubai, det var några år sedan jag var där typ 11…Då var vi i 4 veckor och sen har maken varit tillbaka emellan men det har hänt mycket. Hoppas att allt är bra/ Stor kram Anne

 • Anonym
  mars 1, 2012

  Hej på dej!!!! Nu har jag försökt att kommentera via iphonen och hälsa er välkomna hem flera gånger … utan att lyckas. Så nu försöker jag via datorn så får vi se om det funkar …VÄLKOMNA HEM! Ser ut som ni har haft en helt underbar resa – kul att se lite bilder. Å snart är det dags för fjällsemester. Det ser vi fram emot.
  Hälsa alla. Kram C
  Ps Bayswater utan N det är bara ”ifånen” som lägger till ett N hela tiden;-)

 • Camilla
  mars 1, 2012

  Wiiiiii nu funkade det ju …,nu måste jag passa på att säga att det är en supetsnygg blogg du har! Kul att följa. Du ska vara riktigt stolt!

 • Limestone by the Sea
  mars 2, 2012

  Jättesnygg väska! Kul med inköp man längtat lite efter också. Ha det gott! kram