En dagens och gårdagens!

Posted on

Hallå!

Nu närmar sig helgen igen och jag ska börja min maratonhelg på jobbet! Tyvärr håller jag på att bli sjuk, men hoppas det inte blir så farligt. Jag har inte varit sjuk i feber på flera år och det är ju himla skönt, har nog med min migrän som peppar peppar har hållt sig i schack ett tag! Jag kanske har varit för avklädd de senaste varma dagarna så det straffar sig nu!

Man får väldigt mycket inspiration och tips när man surfar runt bland er bloggerskor och det är så roligt!

Jag brukar prova recept som ni ger ut, för det är så roligt att prova något nytt och är det någon som köpt något snyggt är jag inte sen att haka på!

Det har liksom blivit roligare att handla nuförtiden! Jag hatar att springa runt i butiker, det finns alldeles för mycket och då hittar jag inget! Det här passar mig perfekt, köper inget onödigt längre! Det blir ni snygga tjejer som blir min inspiration! Tack för det!

Idag kommer min inspiration från den här tjejen som tipsat om både recept och fin tröja! Fina och snygga Nilla med bloggen Life´s Silverling and I.

Tröjan från Hunkydory kommer från Tintinstyle
Sallad med sparris champinjoner babyspenat gurka, tomater
och rödlök med fin olivolja över!
Kycklingfileér
Såsen är den vanliga: Creme fraiche mangochutney och en massa curry!
Serveras kall!
Förrätten, egengjord pesto på  oljad brödskiva
som varit i ugnen 5 min och sedan hackad mozzarella
och kommer från Systrarna Eisenmans Mingelmat!

Ha en fin helg alla där ute!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Vad go du är! Tack för fina ord! Så snygg du är i koftan! Visst är den fin! Och Jättefin i rosa var den! Håller med om att man inte handlar lika mycket onödigt längre, roligare är det också:) kramar söta du! Nilla

 • VivanDivanGoesFashion
  maj 4, 2012

  Men ååå vilken inspiration jag fick av dig idag då 🙂 Känner precis likadant som du. Bloggar är ett utmärkt ställe att få inspo om både det ena och det andra. Den där HD-koftan är ju helt fantastiskt snygg och jag har spanat på den ett tag. Verkar så perfekt en kylig sommarkväll t ex. Och tack för mattipset för nu blev kvällens middag bestämd. Såg supergott ut. Fast egen pesto ger jag mig nog inte på tror jag 🙂

  Ha en fin kväll och hoppas du kryar på dig och slipper bli sjuk i helgen.

  Kram
  /Vivvi

 • Sofie
  maj 4, 2012

  Håller också med, får mycket inspiration från er fina bloggerskor! Både outfits och mat :))
  Trevlig helg! Kram!

 • lisasvilja
  maj 4, 2012

  Åh va gott det är med egengjord pesto..och mozzarella, mums! Jag håller med dig om att man får superbra tips och inspiration via bloggarna! Skönt att sitta hemma i lugn och ro och fundera vad man vill ha istället för att springa runt på stan. Trevlig helg! Kram

 • Lovely Things!
  maj 4, 2012

  Jättesnygg kofta och mumsig mat!
  Kram Annika

 • Hemma på Sjuan
  maj 4, 2012

  Åh den koftan är jättesnygg!
  Maten såg verkligen god ut, har blivit mycket grillat denna veckan. Såsen måste testas, vi är lite mango chutney fans här 🙂
  Ha en härlig fredagskväll!
  Kram Suss

 • HOUSE of ADELA
  maj 4, 2012

  Ja vilken inspiration!=) Så snygg du är och vilken ursnygg HD kofta!

  Kramar
  Adela

 • Jag snappar också upp en hel del tips på kläder och smycken här på olika bloggar. Superkul.
  Hunkydory är inte helt fel, mycket snyggt där.
  Många spännande recept, salladen verkar jättegod.
  Ha en fin helg och jobba lugnt.
  Kram Maria

 • evalevabo
  maj 4, 2012

  Snygg som alltid..
  Koftan..och please byxorna är lovely.
  Älskar pesto..till allt.
  Puss

 • Enkel stil
  maj 4, 2012

  Du får kika på nästa veckas style of the week om det är samma kofta. Jag tror Emelie ska vara med då. Det där ser riktigt gott ut. Jag vill också grilla.
  Ha en skön helg! Anita

 • Linn
  maj 4, 2012

  Vad fin du är i den fina koftan som jag också letar efter….
  Skön helg! 🙂

 • dianasdrommar
  maj 5, 2012

  Fin du är i tröjan och koftan från OM, hoppas du får en härlig lördag kram Diana

 • Room of karma
  maj 5, 2012

  Vad fin du är i Hunky Dory tröjan! Gilar fägen massor ♥
  Du är snygg din sköna böna!

  kram CC

 • Bara Sara
  maj 5, 2012

  Håller med dig om att det är lätt att inspireras av allt fint som finns på olika bloggar, kläder inredning och andra roliga produkter! Jag blir lätt förälskas i grejer men glömmer tack och lov det mesta, annars hade jag väl snart varit med i Lyxfällan!

 • Lifestyle By Lena
  maj 5, 2012

  Superfin Hunky Dory tröja! Och OM koftan har jag en lika dag som jag bott i de senaste åren, älskar den.

  Njut av kvällen!
  Kram

 • dianasdrommar
  maj 5, 2012

  Och nu ligger du på min länklista 🙂 krya på sig kram kommer här/Diana

 • @my casa
  maj 5, 2012

  Hunky Dory tröjan var ju superfin, den måste jag titta närmare på!

  Tack,Tack snälla du för inf. ang angiografiundersökningen, jag har inte alls fått mycket information, mer än att de går in i ljumsken och upp till hjärnan genom en blodåder, vad jag förstår precis som du också sa, under lokalbedövning, så jag tror inte att det gör ont.
  Tycker bara att det känns jätte läskigt, men det är väl för att jag inte alls kan förstå hur det hela går till. Så återigen ett STORT TACK/åsa

 • A House With A View
  maj 5, 2012

  Åhh så snygg tröja!!! Och jag håller med, jag hittar också jättemycket inspiration om mat på olika bloggar, helt perfekt!! Jättefina bilder du visar, fint fat med sallad på och så fina foton med er på under middagen!!

  Kraaaaaaaaaaam aka