Köpa utrymme för att lägga upp bilder.

Posted on

Hallå!!!!
Vad händer? Helt plötsligt går det inte att lägga upp bilder. Måste köpa utrymme!
Vet någon av er hur man gör? Köper man utrymme eller går man till väga på något annat sätt?

God Morgon säger jag,  fast klockan är halv fyra!  Hastar bara in en stund, ska iväg snart igen!
Hann inte skicka några frågor till några av er igår, dagen var fullspäckad och sedan skulle jag snabbsova inför nattjobb, hm hur tor ni det gick, inget vidare.

Hinner inte idag heller, får försöka klura ut några frågor till helgen!

Det första jag så när jag vaknade var att CountryDrems har rea på nästan allt!

Jag älskar Odd Molly, kanske inte de allra gulligaste plaggen, men mycket av det!
Eftersom det är så dyrt brukar jag passa på när det är REA.

Den här Taadaa long dress dark indigo  finns på rea hos Country Dreams.


Inte den här, men Tripper a long skirt finns på rea.
En gårdagens, efter frissabeöket.
Nu kan jag inte lägga upp mer bilder här på bloggen!
Hjälp någon som vet!
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Hemma på Sjuan
  maj 10, 2012

  Jag fick upp detta när jag skulle ha min utlottning! Min som hjälpte mig men han följde ”manualen” hur det stod att man skulle göra. Har för mig att det kostade ca 50 SEK.

  Så snygga kläder du visar!
  Lycka till med bilderna!
  Kram

 • Maria- Wikers Liv
  maj 10, 2012

  Samma för mig… jag vill byta header… men det går inte. Inte ens om jag tar bort den jag har och byter. Svårt att lägga upp bilder på sidorna, typ länkar till tävlingar el egna bilder bara. Häromdagen fick jag upp en bild till en tävling, när jag förminskade fotot ytterligare. tack för att du tog upp detta, behöver också hjälp! 😉 🙂
  När det gäller Odd Molly, så håller jag med dig. Snyggt men lite överdrivet dyrt…. det är ju ändå massproducerat utomlands i billigare fabriker… Får passa på när det är rea
  Kram!

 • Dåligt.. jag som funderar på att hjälp med och fixa en personlig header får kolla upp först om det går…
  Fin i håret blev du! 🙂 Gillar blusen du har!

  Attans just när man shoppat upp varenda öre.. Kanske ska ha bloppis snart, så man kan köpa lite nytt 🙂
  Håller med OM är alldeles för dyrt.. har nån gång lyckats pricka in deras rea i OM butiken.

  Kram

 • Room of karma
  maj 10, 2012

  Nix nope, jag har samma problem när det gäller min vänster sida och head. Där är det tydligen fullt?! Hmmm undrar också hur detta kommer sig och hur man skall göra?

  kram CC

 • Jag fick det problemet med att utrymmet var slut för ett tag sedan. Köpte bara nytt enligt mallen, det kostade ca 50 kr som nämnts ovan redan. Lätt som en plätt:)). Så kan du på ett kick lägga upp nya bilder igen.
  Vad snygg du är i håret!!
  kram Maria

 • Två Trappor
  maj 10, 2012

  Snygg du är i nya frissan! Har inte haft problemet med att ladda upp bilder än (peppar peppar) men det lär väl dyka upp hos mig också snart.. :S Däremot har jag problem med att gå in på vissa bloggar och att kommentera. Windows stänger ner sidan och öppnar den igen, och det jag har skrivit försvinner! Grr! Dataproblem är så surt! Hoppas det löser sig för dig! Kramar, M

 • evalevabo
  maj 10, 2012

  Hej älskade blogg kompis. Snygg som alltid. Frissa o allt. Odd m är å fin. Vill jassas
  Puss

 • dianasdrommar
  maj 11, 2012

  Fin du blev 🙂 såg också att dom hade rea..åhh vill shoppa loss:) Ha en härlig fredag vännen kramar Diana

 • House number 11
  maj 11, 2012

  Så fin de blev i håret!
  Bilder, jag betalade ca 50 kr för att kunna lägga upp fler bilder, för en tid sedan!
  Ha en fin fredag!
  Kram Jenny

 • Anonym
  maj 11, 2012

  Helloooo Helena. Snygg du blev i håret trodde att du skulle klippa lugg denna gång :-).
  Kram C

 • @my casa
  maj 11, 2012

  Snygg du blev i håret!
  Jag köpte också bara mer plats enligt mallen, kostnad typ 50:-

  Fin helg till dig/Åsa

 • Lisa
  maj 11, 2012

  Du är jättesnygg i håret och den långa Odd Molly klänningen skulle passa mig perfekt 🙂
  Kram

 • fina frun
  maj 11, 2012

  Du är jättefin i håret!Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med bilderna, kan inte blogspot så bra… Hoppas det löser sig!

 • Bara Sara
  maj 11, 2012

  Hmm köpa bilder har ingen aning?? Hörde om en kompis med blogger som var med om samma sak men jag vet inte hur hon löste det sen.. Fin du blev i håret! Och kul att läsa dina svar på frågorna!! Kram Sara

 • PERNILLA
  maj 11, 2012

  Det är precis som ovanstående skriver att man köper mer plats…jag fick köpa redan för ett halvår sen….betalade en liten summa jag tror det var på ca 30 kr…det var någon som skrev om detta på någon blogg häromdagen ..om att man kunde göra på något annat sätt också …men minns inte vem det var nu……Hoppas det löser sig…har för mig att det tog någon dag från det att jag köpt till att det gick att ladda upp bilder igen…Kram

  Pernilla på Piazzan

 • Lilla Majken
  maj 11, 2012

  Hoppas att det löser sig med bilderna, vet inte hur det fungerar egentligen , Vad fin du är i håret. Snygga kläder från Odd Molly, jag brukar kika in i deras outletbutik ibland, finns en hel del fint.

  Kram Therese

 • HOUSE of ADELA
  maj 12, 2012

  Superfin i håret! Är så sugen på OMs rea men det är inte läge just nu tyvärr;)
  Jag köpte mer utrymme för ca 1 år sen…har för mig att det stod precis hur man gör och sen är det bara att betala=)

  Kramar
  Adela

 • Lifestyle By Lena
  maj 12, 2012

  Men va snygg du är i håret, riktigt fräscht! Jag fick också köpa mer utrymme för ett tag sedan, jag är inte så haj på datorer men jag minns att det var enkelt iaf 🙂
  Ha en fin lördag.

  Kram