Hallå!
Tack så mycket för alla krya på mig
hälsningar igår!
Idag känns det mycket bättre!
Därför måste jag delge er ett supergott recept
som vi alla i familjen älskade, och bara det
är ju gott nog för att ni ska gilla det också!
Receptet har jag naturligtvis hittat hos en av oss bloggerskor!
Vi slickade tallrikarna kan jag bara säga så en stor eloge till
HoP´s mamma som receptet kommer ifrån!
Ni kan läsa receptet i sin helhet här.
Jag hade inga frysta lingon, utan hade i lingonsylt och det blev nog lika bra, tror jag.
Kryddade med salt och peppar såklart och vi hade pressad potatis till!
Enkelt och framförallt supergott!
Ringde min väninna för att berätta om denna maträtt,
hon älskar mat och nya recept!
Det roliga var att hon lagat samma rätt precis samtidigt!
Imorgon mina vänner,
då fyller H´s enkla vardag ett år!
Hoppas ni vill vara med att fira!?
Kommer ha en superfin tävling till er alla!
Ha en bra dag!
Kram
Helena
@my casa
oktober 24, 20121-år firande imorgon, det ser vi framemot:)
Kram Åsa
creando
oktober 24, 2012Ska prova! Kul med fot nytt och, för oss, lite nytt!
Jubilar imorgon alltså…tänk vad fort det året har gått 🙂
creando
oktober 24, 2012.. Något nytt ska det givetvis stå. Dumma autucorrect…
creando
oktober 24, 2012…inte ens autocorrect gick att skriva rätt…
Milla
oktober 24, 2012Renskav är en favvo! (Det finns andra typ av skav också, tex vilt)Kan tipsa om att adda lite krossade enbär med i såsen och gärna lite messmör, så får man lite viltsmak och sånt som binder ihop det. Och pepparrot till! Och svamp passar utmärkt i grytan med.
kram Milla
Fiona
oktober 24, 2012Renskav är en av favoriterna här hos oss (fast att vi är skåningar)! Men då med en massa kantreller i, slurp!
Kram
Fröken D.
oktober 24, 2012Mums det skall provas!
Tjohej klart vi är med och firar!!
Kram Susanne
Bromans Bravader
oktober 24, 2012Vad roligt med ettårskalas. Insåg tidigare idag att min blogg nog också är ca 1 år i den formen den är nu… Det har varit ett roligt år.
KRam Jannike
Villa Sjöhaga
oktober 24, 2012Åhh detta recept skall jag testa!!!
Så spännande med 1årsdagen i morgon!!! Du verkar så bloggproffsig så jag trodde du hade haft bloggen mycket längre än så! 🙂
Kram på dig!!
Johanna
oktober 24, 2012Oh, det glömde jag ju att skriva! Vart kudden kom ifrån alltså:) Den köpte jag på Louise Interiör. Du hittar den webbutiken i min lista över favoritwebbutiker på min blogg:) Tog endast 3 dagar så kom kuddfodralet med mindre paket rätt ner i brevlådan;)
Ha en fin dag,
Kram Johanna
dianasdrömmar
oktober 24, 2012Men Grattis till 1 år 🙂 kram Diana
Life's Silverlining and I
oktober 24, 2012Grattis i förskott, tänk vad tiden går bort! Jag har anmält mig till den 24 25 november och man betalar direkt med bindande anmälan. Jag går med en kompis, ska bli superkul! Är dina kurser bra? Digital bildhantering skulle jag behöva gå också.
Kram Nilla
Svart, vitt & rött
oktober 24, 2012Så kul med bloggfödelsedag 🙂 Stooort grattis i förskott!
Home Bohemia
oktober 24, 2012Låter gott!!Det receptet ska jag prova. Jag gillar den kombinationen och har ett liknande recept fast till laxfilé (koka ihop grädde, lingonsylt, viltfond på flaska,färsk timjan, salt och peppar) bred över fisken o in i ugnen.Klart på nolltid. Gott till ris el pressad potatis. Laxen går att byta ut till kycklingfilé eller fläskfilé. Bra att du mår bättre. Kram Maria
mig&mitthem
oktober 24, 2012Skönt att du mår bättre idag…vissa dagar går verkligen allt åt fel håll!! 1 år i bloggvärlden…hurra & grattis i förskott. Grattis till en välbesökt & fin blogg…krams m
Titta in hos Thess
oktober 24, 2012Vilket härligt recept det måste provas!!!!
Skönt att huvudvärken gett med sig.
Vad härligt med ”födelsedag” i morgon =))))
Får se vad det är för spännande tävling du hittat på.
Kram Thess
Lifestyle By Lena
oktober 24, 2012Har varit sugen på att provlaga den grytan sedan jag såg receptet hos HoP och nu måste jag nog minsann slå till snart. Har tom renskav i frysen som bara ligger och väntar.
Kram
min tekopp
oktober 24, 2012Å renskav, hjälp så gott!!
Enkel stil
oktober 24, 2012Den tänkte jag prova en dag. Bra att du också gillar den. Då är det ett säkert kort.
Kram Anita
Linn
oktober 24, 2012Oj så roligt med lite firande! Tänk så mycket du uppnått på så kort tid 🙂
Stor kram på dej och grattis i förskott!
Anna
oktober 25, 2012Det ska jag absolut prova! Låter väldigt enkelt och gott.
Skönt att du mår bättre.
Kram Anna
Linn
oktober 25, 2012…har nu svarat till dej på frågan du ställde ang. peelingen. Kolla mitt inlägg 🙂
Kram
Lady-G
oktober 25, 2012ohhh låter gott du.
Och ett år.. i morgon firar vi!! woop woop!
Ha en fin kväll.
Kram
Och nej jag kan inte ställa upp delat 😉 men google kan allt 😉
Helens Universum
oktober 25, 2012Tack för din fina kommentar om award på min sida, jag blev jätteglad! Det där med renskaven är faktiskt en rätt som min före detta man brukade laga, men som jag glömt!! Mums, den ska jag laga igen!
Tack för påminnelsen!!
Kram Helen
Lotta
oktober 25, 2012Renskav åt jag såå ofta i Sverige. Det har jag tyvärr inte hittat här. Man kan inte misslyckas med de här ingredienserna. Roligt att du delar med dig!!
KRAM!!
Browneyedgirl
oktober 25, 2012Ett år =) Grattis till bloggen, klart vi är med och firar!
Hoppas du känner dig piggare nu! Kram
Channal
oktober 25, 2012Renskavsklämma har jag ätit någon gång! Lappkojs gillar jag inte men det här låter spännande!
Ha en fin dag! Kram Anna
mitt liv som jag
oktober 25, 2012Det lät verkligen gott, älskar grytor :).
Roligt med 1- årsfirande, säger grattis till dig och din blogg! Ha en bra dag! Kram Jennifer
Mittgodastefinaste
oktober 25, 2012Kul med blogg-ettårsdag!
Barnen älskar renskav, men det är inte alls min grej, jag ska laga det till dem när de ska vara med sin barnvakt om ett tag! Det var ett tag sen så det var bra att bli påmind!
Kram Jenny
Marias Hörna - Njut av livet ♥
oktober 25, 2012O renskav som är så gott. Tack för receptet.
Gör dig en fin dag, kram från Maria