Ny höstväska och löshår!

 
Hallåj!
 
Vilket fint höstväder vi har idag!
 
Då passar vi på
att städa källaren!
Brukar verkligen villja
passa på att vara ute när solen skiner!
Eftersom kontoret ska
göras om häruppe,
 måste städningen i källaren göras först,
så saker från kontoret som ska läggas undan
får plats i källaren!
 
Skolböcker, cd skivor och en massa bråte ska bort!
 
Sedan blir det lite nymålat och nytt skrivbord mm.
 
Idag ska lilltjejen med kompis på bio
 
då passar jag på att följa med och strosa lite på stan!
Tänkte inviga min nya Mulberry Alexa väska!
 
Vill inte stoppa ner så mycket i väskan, men det viktigaste måste ju med!
det här är det viktigaste för mig att ha i en väska.

 
 
Stora dottern var hemma en sväng idag, hon satte i löshår i går,
 blev riktigt snyggt tycker jag!
det sattes fast med clips
och kan återanvändas flera gånger!
 
 
Riktigt långt och blankt!
Vore det inte så dyrt, kanske man skulle ha lite längre hår!!
 
Hur är det, vid vilken ålder ska man inte ha långt hår längre??
 
 
Ha en bra lördag!
Kram Helena


What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • PERNILLA
  september 1, 2012

  *skrattar…ja de där frågan ställer jag mig ständigt …och kommer fram till att man behåller det så länge man trivs i det ….Kram

  Pernilla På Piazzan

 • dianasdrömmar
  september 1, 2012

  Fniss, fniss än är vi inte för gamla för långt hår Helena ;), jag hade extensions förra sommaren tyvärr förstörde det håret så det atr typ 100 år innan det växer ut…Söt hon är din dotter precis som sin mamma stor kram och ha en härlig lördag/Diana

 • A House With A View
  september 1, 2012

  Lyckliga du som har en sådan snyggo till väska!!!! Om du tröttnar så skicka den genast till mig, haha!!! Och vilken söt dotter!! Jättefint hår, vad bra det blev med längderna! Och visst har även jag tankar på hårlängd och ålder… Jag ska till frissan nästa vecka och funderar fram och tillbaka, kort eller långt. Hur som helst tycker trivseln är viktigast, man ha det man trivs bäst i.

  Önskar dig en finfin fortsättning på helgen!

  Kraaaaaaaaaam aka

 • Lotta
  september 1, 2012

  Ja, lycko dig som har en Mulberry!! To die for.

  Vad vacker hon är din dotter! Håret ser verkligen läckert ut. Jag blir sugen! Har också funderat på var gränsen går för långt hår. Min pappas moster hade långt hela sitt liv, med en söt knut uppsatt 😉 Jag vill ju ha det ”svallande”. Pernilla har nog svaret…så länge man trivs med håret kan det vara så långt man vill!

  KRAM!!

 • Har en drøm...
  september 1, 2012

  Veldig kjekt og få ryddet litt i kjelleren:)
  Det finnes alltid så mye mer enn vi behøver der, hehe!!

  Nydelig vekse og vakker datter du har ♥

 • Lena - gott för själen
  september 1, 2012

  Åh, vill också ha en Alexa!

  Jag tycker det är vansinnigt vackert med ”äldre” kvinnor med långt hår. Typ 60+. Kvinnligt liksom.

  Ha en fin kväll.

  Kram Lena

 • Anonym
  september 1, 2012

  Näspråk vilken överraskning ??!! N blev jättefin i håret!

 • Anonym
  september 1, 2012

  Jag måste också säga det – Va vacker Din dotter är!!!
  Jag tycker det är vackert med långt hår oavsett ålder. Däremot tycker jag det är viktigare att tänka på sminkningen. Ett för hårt sminkat ansikte är inte vackert på en äldre person. Det gör inte att personen ser yngre ut, utan precis tvärt om så ser ansiktet väldigt gammalt ut. Sminka sig kan man göra hur länge som helst, men lagom är bäst och piggar upp utseendet även på tuffa äldre damer.
  Kram Ulla

 • Sabelhagens Olivlund
  september 1, 2012

  Vad söt hon är din dotter! Snyggt med det långa håret.
  Den väskan är superfin!
  Ha en skön kväll.
  Kram Maria

 • Lovely Things!
  september 1, 2012

  Ååhhh vilken fin väska du köpt! De är ju sååå fina! Älskar verkligen väskor men har problem med axlarna så det blir inte mycket såna väskor längre tyvärr, bara nån gång ibland!!!
  Kram

 • Life's Silverlining and I
  september 1, 2012

  Så söt dotter! Lik sin mamma! Väskan är dösnygg! Bra fråga om långt hår, något jag funderat på själv mycket. Hade kortare förr men så har många sagt att jag passar i långt, så jag har det nu. Så länge det ser fylligt och välvårdat ut så. I Italien såg jag många i min ålder med långt snyggt hår, jättesnyggt! Men sen har jag sett de som inte passat i det utan ser ut som en kvinna som försöker se ut som en tonåring, det vill jag inte. ha en fin kväll, kram Nilla

 • evalevabo
  september 1, 2012

  Vilken fotomodell dotter snygg söt. Ojoj. Hälsa så gott till vackra dotterna.
  Sådan mor sådan dotter?!?!?!
  Hihi
  Puss vännen
  Eva

 • mig&mitthem
  september 1, 2012

  Har inte hört att det finns övre åldersgräns på långt hår….bara det är välvårdat. (Önskar mitt hår naturligt kunde bli så långt) Din fantastiskt söta dotter klär så i sitt!! Krams m

 • Channal
  september 1, 2012

  Fin väska och tjusig dotter! Min Ida har också löshår! Testa och tyckte att jag blev snygg men det tyckte inte mannen 🙂 Så långt hår gammal eller ung är en smaksak!

  KRAM Anna

 • mig&mitthem
  september 2, 2012

  Glömde att skriva att jag har länkat till dig på min blogg……hoppas att det är ok. Krams m

 • Annika GW
  september 2, 2012

  Långt hår absolut snyggare än äldre damer i ”herrfrisyr”! Och om man vill kan man ju sätta upp håret och variera! / Annika

 • No34
  september 2, 2012

  Bara håret är välskött spelar det ingen roll tycker jag, för ett grått torrt och sprött hår är ju inte så snyggt precis..*skratt*. Önskar Dig en skön söndag! Kram Kate

 • Casaneuhaus
  september 2, 2012

  Fin väska och vacker dotter! Ja det där med hår och ålder är svårt.. men tycker om man har snyggt och välklippt långt hår så spelar åldern inte någon roll (har mitt själv på utväxt:-). Kram Sarah

 • Maria- Wikers Liv
  september 2, 2012

  Så söt dotter! Och snygg väska!!!
  Va?! Finns det åldersgräns på långt hår??? 😉 😉
  Fattar vad du menar…. när jag var liten hade jag en MYCKET bestämd åsikt att tanter INTE skulle ha långt hår… Men jag som har lockigt hår, kan inte tänka mig att klippa det kort, så det blir tantlockigt, vilket är värre! Så nu tycker jag visst att tanter kan ha långt hår! Inte för att uppfattar mig som tant, men ändå 😉
  Kram /Maria

 • Lisa
  september 2, 2012

  Supersnygg väska och dotter, stolt du kan vara… Långt hår kan man visst ha så länge det är välskött, och det gäller väl i alla åldrar
  Kram

 • Milla
  september 2, 2012

  Hej, för länge sen när mina barn var små var grannens dotter på besök, hon var väl typ 5 år. Vi pratade om när någon kan kallas för ”tjej” av någon anledning och hon sa då ”när någon har kort hår är det en tant, men har någon långt hår så är det en tjej”. Hennes egen mamma hade kort hår, och jag hade själv långt, så vi skrattade gott åt detta. Man blir nog aldrig för gammal för långt hår, det är väl mer hur man själv trivs och vill ha det. Fler passar ju faktiskt i lite kortare, det är ju oftast en snyggare inramning kan jag tycka! Och själv fick jag ju ”förmånen” att börja om med världens kortaste hår nyss – och det är lite roligt att testa hur det det funkar. kram Milla (ny läsare hos dig!)

 • INSPO
  september 5, 2012

  Tusan så snygg

  Kika in
  http://www.inspo.nu tror både du och din dotter kommer finna saker där som faller er båda i smaken