Om en vecka!

Posted on
Om en vecka,
går den Stora Bloggdagen av stapeln!
Det ska bli sjukt kul,
och jag är så glad att Jannike ordnade det här!
Stor eloge till dig!

Men lite nervöst är det, eftersom man inte sett ansiktena på alla
bloggerskor.
Hur ska man känna igen alla?

Nu till det stora problemet (som alltid).
Har haft flera månader på mig att fundera på kläder
och kvällsklädseln är klar (tror jag)
förutom skorna (som är mitt största problem).
Men vad ska jag ha på dagen?
Har ett par byxor och ett halsband.
Borde inte vara så himla svårt, 
men ni har ju sett alla mina kläder
som jag visat som dagen outfit
och det skulle vara kul att ha något nytt.
Sitter och kollar runt på reorna och hittar en del 
men kan inte bestämma mig.
Den här tycker jag är fin, finns här
Byxorna påminner om de jag ska ha.
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/271532-0014_1?$productLarge$ 
Den här gillade jag också, finns här
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/540871-0013_1?$productLarge$ 
 Den här tyckte jag var sjukt snygg, kanske inte till nästa helg men i sommar,
finns här
Gillade den här blusen också
http://www.provrummet.se/20.0.0.1/13278/cache/13278_16ccfd3fecd3205ef3181bac80ad6869.jpg
Men jag skulle naturligtvis ha ett linne under.
Den hittade jag i den här mysiga butiken.
Som också har den här snygga klänningen 
till sommaren
http://www.provrummet.se/20.0.0.1/12808/cache/12808_f96b3f0db02648eaf55164bac8ed242e.jpg
Finns här 

Sedan väntar jag på ett nytt armband som jag hittade i
Carolas nya webbutik

Modena creme
Har ni kollat in den?
Om inte gör det!
Jättemycket fina saker
och vilka priser.

Just nu och hela maj får man 10%
om man uppger koden
”instagram” 

Carola har också den underbara bloggen
Loving and living
och vi som ska till Stockholm nästa helg kommer få träffa henne.

Oj oj så mycket fint det finns,
så nu är det bara att fundera vad som passar mig.
Någon som har något förslag vad som skulle passa mig!?
Brukar ni ha samma problem som jag när ni ska bort?

Ha en underbar fredag, trots dåligt väder!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Maria
  april 26, 2013

  ja, tänk vilka allvarliga problem vi har… välfyllda garderober, kläder med prislappar kvar (iaf jag 😉 och ändå har vi inget att ta på oss… och just den och den har vi ju haft en gång redan… eller två… Känner igen mig, lite… men det är skrämmande…
  Säker på att du hittar något snyggt att ta på dig!
  Trevlig helg!
  Kram /maria

 • Lisa
  april 26, 2013

  Tänk att det alltid är på det viset 🙂 Köper nya saker i panik när man ska göra något särskilt men sedan åker det nästan alltid på något ”säkert kort” jag känner mig bekväm i. Fina bilder du visar, snygga toppar allihop men den svarta är klockren för mig 🙂
  Kram Lisa

 • Milla
  april 26, 2013

  Mja, jag brukar förstås alltid vilja ha nåt nytt när man ska göra nåt speciellt – men sen brukar jag bestämma mig rätt fort. MEN nåt jag är jättefundersam över VARFÖR jag inte själv anmälde mig till bloggdagen?! Jag som längtat så att träffa ett antal bloggare, men jag läser ju inte ALLA – det kan ju ingen. Jag var sjuk när inbjudan kom, sen har annat hängt i luften men till sist konstaterade jag att det bara är svepskäl, jag fegade ur helt enkelt. Nu känns det som att jag missar världens grej och chans att träffa så många, för det är ju säkerligen en massa som är lika nervös som du, och jag….
  Att man alltid ska få hjärnspöken runt saker och ting! Nu ska jag spana in smyckena! kram Milla

 • min tekopp
  april 26, 2013

  Så roligt att du ska gå på den stora bloggdagen, önskar att jag oxå hade kunnat, skulle vara så roligt att träffa alla 🙂

 • Mittgodastefinaste
  april 26, 2013

  Jag tänkte faktiskt på nu i veckan att det inte finns en enda bild av mig som man ser mig på… Bara förklädet eller gummistövlarna… Det är väl jag i och för sig! Men kanske inte på bloggdan!

  Jag ska lägga ut en bild i veckan!
  Så kanske nån känner igen mig! Det är verkligen spännande!

  Önskar dig en mysig fredagskväll!

  Kram Jenny

 • Fröken D
  april 26, 2013

  Känner igen mig tyvärr!!!ang.klädbekymret.
  Så tråkigt att själv inte kunna gå, krockar med dottern dansuppvisning!det går ju bara inte att missa.

  Ha en bra fredag!

  Kram Susanne

 • Queen of Kammebornia
  april 26, 2013

  Oj, är det bara en vecka kvar? Jag är helt förvirrad… men himla kul ska det bli! Kram!

 • Home2tiny
  april 26, 2013

  Ha, ha gissa om jag känner igen mig….har som du tänkt att detär så långt kvar, det ordnar sig o nu står jag här o är lite fundersam på precis som du dagens kläder. Klänningen är klar till kvällen eller egentligen två kan inte bestämma mig, kan kanske få smakråd på plats i Stockholm, jisses vad kul det ska bli, tänk att vi snart få ses IRL . Kramisar Tina

 • Bara MammaMilla
  april 26, 2013

  Så mycket snyggt du har hittat. Jag kan tänka mig en av varje ;). Vilken grej du skall vara med om nästa helg, jag förstår att du ser fram emot det. Själv är jag i väg på annat håll, men det blir kanske fler tillfällen. Ha en härlig fredagskväll. Kram Camilla

 • Sabelhagens Olivlund
  april 26, 2013

  Mycket fint du har hittat!
  Jag shoppade här om dagen så nu får jag lugna mig ett tag:).
  Kram Maria

 • Channal
  april 26, 2013

  Så mycket fint! Du skulle vara snygg i allt!! Ska verkligen bli sjukt kul!! Längtar…

  Skön fredagskväll!! Kram fina❤
  Anna

 • My everyday life
  april 26, 2013

  Ja mycket fint finns det. Förstår att det är svårt att vet vad man ska ha på sig men jag hoppas att du hittar något och att du får en kul dag. Kram

 • mitt liv som jag
  april 26, 2013

  Låter skoj med ”bloggdagen” :-). Ja men jag känner igen mig, det är så svårt med kläder när man ska iväg. Du hittade mycket snyggt, gillade verkligen den med Peace-märket och armbandet är supersnyggt.
  Lycka till med letandet!
  Ha en fin helg! Kram Jennifer

 • anettan
  april 26, 2013

  Nä,det är inte lätt det där med kläder. Jag handlar och handlar men har ändå aldrig något att ha på mig….haha. Känns det igen? Kram Anette

 • Madelene Brorsson
  april 26, 2013

  Tack för tipset på alla dessa snygga kläder ..
  Hoppas du får roligt på blogg träffen 😉
  Ska inte dit , känner mig alldeles för färsk som
  Bloggerska för att åka …
  Kanske blir mer gånger ??
  Trevlig kväll // kram

 • ♥Linda♥
  april 26, 2013

  Här sitter jag och funderar i precis samma banor. VAD ska jag ha på mig??? Tänk, om bara en vecka träffas vi och jag ser så mycket fram emot detta! Ska ta en sväng på sta´n i morgon och leta efter nå´t fint… Hoppas på tur!

  Ha en finfin fredagskväll!

  Kram Linda

 • Hemma på Sjuan
  april 26, 2013

  Mycket snyggt du visar och du hittar säkert nåt fint till dig!
  Kommer bli en massa snygga brudar på eventet! Så avis är jag, hade varit såå kul att träffa så många goa tjejer men återigen krockar det med annat. Hoppas ni får en jättefin nästa helg och visar en massa bilder för oss som missar detta.
  Ha först en härlig fredagskväll, kram Suss

 • Hemma på Sjuan
  april 26, 2013

  Mycket snyggt du visar och du hittar säkert nåt fint till dig!
  Kommer bli en massa snygga brudar på eventet! Så avis är jag, hade varit såå kul att träffa så många goa tjejer men återigen krockar det med annat. Hoppas ni får en jättefin nästa helg och visar en massa bilder för oss som missar detta.
  Ha först en härlig fredagskväll, kram Suss

 • Titta in hos Thess
  april 26, 2013

  Ja herre Gud detta kläd problem.
  Och då är det ändå mitt jobb.
  Tror du det hjälper ……inte ett skit faktiskt :)))
  Men det är u vecka kvar som tur är 😉
  Den guldiga med volang tror jag skulle vara jätte fin på dig och dina färger.

  Kram Thess

 • ja hihi det känns faktiskt lite nervöst tycker jag nu men också väldigt kul! Jag kommer inte kunna byta om mellan dag och kväll eftersom jag inte sover över. skorna är ett bekymmer även hos mig:) Den där guldtoppen skulle passa dig! Kram Nilla

 • Annes vita rum
  april 26, 2013

  Vilket härligt problem du har:) men det löser sig nog:)roliga upptåg ni får vara med om,skulle oxå vilja vara med där,men det blir långt att köra.. ha en fin helg fina du:) kramizar

 • På Selmas gata
  april 26, 2013

  Vad roligt det hade varit att få gå på den dagen! Trots att jag bor precis utanför landets näst största stad så verkar det sällan hända något på den här kanten *suckar avundsjukt* Det blir nog fantastiskt roligt att träffas sådär!

  Den långa mörkblå klänningen var ju ursnygg! Känner igen det där med att känna att man inte har nåt att ha på sig. Var inne på en butik här i lilla staden som säljer Odd Molly och provade en så fin klänning som jag blev helt käär i. Men det satt inte så bra och fler storlekar fanns inte där.

  Jag hoppas du finner något tjusigt att bära, ska bli spännande att höra vad du tyckte om eventet sedan:) Kramar/Tanja

 • Lady-G
  april 26, 2013

  jag gillar verkligen den beige/guldiga toppen.. ch nej jag vet inget. alltså INGET.
  Inget på dagen och ingen å kvällen.. och så tror jag att alla ska bara.. va är det hon??!?! så trost på riktigt:)? haha.. men det ordnar sig nog.. snygga armband har jag ju iaf! 😉
  KRAM!!!!
  och ja.. tack för din beställning!

 • Anna
  april 26, 2013

  Allt klär en skönhet!
  Ta på dig nåt som sticker ut och skriv det i bloggen så känner de andra igen dig.
  Ha en riktigt skön helg.
  Kramar Anna

 • Lena - gott för själen
  april 26, 2013

  Samma problem här! Har ingen aning vad jag ska ha på mig. Eller jo, kanske vad jag ska ha på mig på kvällen. Typ. Men, men erfarenhet av Emmas tillställning så var det ju inte så vansinnigt hysteriskt uppklätt. Känner mig rätt avslappnad ändå. Ni får ta mig som jag är helt enkelt:-)

  Kram Lena

 • Johanna Villa Haga
  april 26, 2013

  Så mycket fina kläder du har hittat. Den guldiga toppen va nog en favorit och skulle nog passa dig kanon. Känner igen mig så väl, de ständiga dilemmat vad man ska ta på sig. Ni kommer få så himla kul!!
  Kram Johanna

 • Browneyedgirl
  april 27, 2013

  Tänk vad skoj att få träffa alla i verkligheten =) Önskar jag hade haft möjlighet att gå, skulle vara så skoj att få se er alla och prata lite….men förhoppningsvis kommer det flera gånger.
  Vilka snygga kläder du visar, fanns mycket man ville ha =)
  Kramen och ha en fin dag….

 • dianasdrömmar
  april 27, 2013

  Jga har ju pack problem nu eftersom jag åker på tisdag och det ser ut som om det ska regna en hel del 🙁 kram Diana

 • No34
  april 27, 2013

  Vilket I-landsproblem…;) Men lika aktuellt varje gång man ska iväg på nåt!!
  Är ganska säker på att Du har något riktigt snyggt hemma redan..!
  Önskar Dig en härlig dag, kram Kate

 • A House With A View
  april 27, 2013

  Riktigt vackra kläder alltihop du visar men den där läckra guldtoppen är bara såååå himla fin!!! Oavsett val kommer du att se bra ut tror jag, du är ju så söt :))

  Kraaaaaaaaaam aka

 • TIDSOPTIMISTEN
  april 27, 2013

  Ja det ska bli jättekul att ses och bra att du påminde mig om att fundera lite på kläder för det har jag inte gjort det minsta – typiskt mig. Guldtoppen var supersnygg!!!

  Kram Ullis

 • Annaochlivet
  april 27, 2013

  Riktigt mycket fint du hittat och inspirerar med! Hoppas du hittar något som du trivs i:-) Hoppas du får roligt på bloggdagen! 🙂 Jag var också sugen men kunde inte. Kommer du på Kvinnoboost 2013?;-) Kraaam och ha en fin helg <3

 • mig&amp;mitthem
  april 27, 2013

  Känner igen problemet….lider av samma symtom. Hittade inga kläder när jag var i Stockholm. Å när jag väl hittade kläder på nätet igår var det på en amerikansk webbutiken:(
  Hoppas ni får det kul på bloggträffen….krams m

 • mammaxtre
  april 27, 2013

  Det ska bli himla trevligt att träffa alla goa bloggerskor och lite nervöst 🙂

  Klädfrågan, den löser sig….

  Ha det bäst!

 • Anonym
  april 28, 2013

  Synd att man inte kan köpa en sådan smärt kropp också. Är snyggt många gånger på modellerna , sen ser det inte likadant ut på en själv.