Attönska sig lite yta.

Vi brukar inte direkt
köpa en massa julklappar till varann
sambon och jag,
men något paket brukar det bli.
Han önskar sig aldrig något och 
det går inte att köpa något till honom heller
för kräsnare karl får man leta efter.
Jag däremot önskar mig massor jämt
för önska det kostar inget
och önskar man sig till hemmet 
har ju båda nytta av det eller hur?
Alla saker utom Kitchen aid är ju sånt som är modernt just nu
och som är väldigt föränderligt.
Så överst på min lista blir en Kitchen aid som man kan köpa här
där den tom är lite nedsatt.

Spegeln GUBI kostar en del men det finns många snarlika som är billigare,

men vill man ha en GUBI finns de här

Brickan finns på många ställen,  vill man hitta den till ett bra pris kan man kolla här

De fina krukorna från Skultuna kan man hitta här

Allt jag önskat mig förutom Kitchen aid kommer inte finnas kvar på min lista nästa år
var så säker för då är det inte modernt längre.

Det viktigaste är att man/familjen får vara något så när frisk
och att man njuter av dagen och det man har.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Life´s Silverlining and I
  december 5, 2013

  haha, jo Skultuna är klassiker och det andra med. fast kanske extra hett just nu:) En kitchenaid vill jag också ha. Jag kom inte i väg till Militus för jag har haft så himla mycket runt mig nu, kom du iväg?Kram På dig! Nilla

 • Livskraft
  december 5, 2013

  Mycket fint, måste också ta och skriva en önskelista.
  Kram

 • Titta in hos Thess
  december 5, 2013

  Ja önska får man alltid göra ;)))
  Och jag tror att du har helt rätt.
  Allt utom kitschen aiden kommer vara omodernt om inte till sommaren så garanterat till nästa ju,.
  Men fint…..det är det ;))

  Kram Thess

 • mig&mitthem
  december 5, 2013

  Ja varför är det så att män ofta inte har några önskningar när våra listor kan vara oänderliga ?!!! En kitchen aid vore ju en dröm, vill också ha. Hoppas att du känner dig bättre från halsflussen…..krams Maria

 • Annes vita rum
  december 5, 2013

  Haha,så sant så:) Dom är bara fina just nu:)
  Tyvärr måste jag kanske göra dig besviken,men kitschen aid var nog det sämsta köp jag någonsin gjort.Jag är nog ensam om att säga det,för den är ju snygg att titta på:) Jag har pratat med företaget som sålde den,och fått bekräftat att den klarar inte ett bullbak på 15 dl mjöl!
  Ha de gott…kram

 • Har en drøm...
  december 5, 2013

  Sånn er det her og:)
  Ønskelistene kommer stort sett fra meg:) Og det er stort sett ting til hjemmet, så blir vi enige om at det er gaven i år – hvert år kommer det npe annet til meg ved siden av likevel, hihi, fine mannen:)

  Flotte ønsker ♥

 • svart vitt och rött
  december 5, 2013

  Vilken härlig wishlist! Hoppas att tomten (mannen) läser din blogg 🙂 Kul med inredningsgrejer! Ha det gott!

 • Anonym
  december 5, 2013

  Jag har haft min kitchen aid i många år och bakar massor. Senast en lussebulledeg med 17 dl mjöl och förstår inte vad problemet skulle vara som någon tidigare påpekade. Hoppas du får en av tomten:)) Du kommer inte bli besviken. God jul!!

 • Ninelin
  december 5, 2013

  Ännu en Kitchen Aid står på mannens önskelista. . 😉
  På min lista, högst upp, står en friskare kropp. . .

  Hoppas du mår bättre nu.

  Kram N

 • Det där kände jag igen, längsta önskelistan från mig & så en kort från maken (oftast teknik eller nya strumpor *haha*)

  Men vi köper faktiskt inte till varandra till jul, vi lägger de pengarna på barnen & själva julen & så unnar vi oss lite resten av året.

  Å du, din önskelista kunde vart helt min, bortsett ifrån att jag har en Kitchen Aid

  Kram

 • anettan
  december 5, 2013

  Vi brukar inte ge varandra klappar men jag tycker det är super kul att få paket…..Kram Anette

 • Catarina Alexandersson
  december 5, 2013

  Ja jag kan säga att om marmor blir omodernt om et par månader behöver jag inte sörja för idag fick jag en stor marmorbit (30cmx50cm) helt gratis! Ska visa på bloggen när jag orkar kånka hem den, väger ju mer än mig nästan 😉

  En Kitchen aid vill jag oxå ha, har väl önskat mig den i ca 5 år nu, men den verkar inte hitta hit 😉 Min mamma sågar den dock, praktiskt som hon är. Skålen är på tok för liten, hennes bakmaskin kan baka det dubbla. Men snygg är den, det kan man inte säga annat!

  Tips till Gubi-spegeln. Köp en rund på Ikea, de har en bra där, och sno ihop två skärp runt den, tadaa =)

  Ja hälsa och familj är viktigast!
  Kram på dig,
  Catta

 • Isn't she lovely
  december 5, 2013

  Önska på du! Plötsligt händer det…;)

  Använder min KA jätteofta – dock inte till bröd/bullbak. Då släpar jag ist. fram svärmors gamla hushållsmaskin som är som ett mindre kärnkraftverk…
  Ha en fin kväll!

 • Villa Ell
  december 5, 2013

  Klart man måste få önska! Vi köper inte en massa till varandra en liten sak på morgonen blir det! Och min man han är också svår!!! Ärligt hur svårt är det att göra listan lååååång för önska det får man ju!
  Min kitchen aid används då å då ibland är det faktiskt både lättare och smidigare med vanlig elvisp! Men snygg e den!
  Kram Sandra

 • Sabelhagens Olivlund
  december 5, 2013

  Fin önskelista! Lycka om man skulle få en kitchen aid:)
  Kram Maria

 • HOUSE of ADELA
  december 5, 2013

  En Kitchen aid, yes please:)
  Gubin är dunderfin men jag tycker det är ett galet pris för en spegel…
  Hoppas tomten kommer med något riktigt fint till dig men det finaste har du redan tycker jag, Doris!;)

  Kram
  Adela

 • pilotfrun
  december 5, 2013

  Den där listan hade lika gärna varit min, dock utan Kitchen Aid för den har jag redan. Och den är ett GRYMT köp. Jag har haft min i 9 år och den är fortfarande lika bra och fin. OM du vill ha en tidig julklapp så kan du tävla om en ångstation från Tefal hos mig:)
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

 • Tatjanis
  december 6, 2013

  Jag skriver under på den också. Så makt fint, spegeln är ju underbar!

  Ha en fin kväll!/Tatjanis

 • Frederica
  december 6, 2013

  Vi köper inte julklappar till varandra längre, det räcker med alla till barnen.
  Men vi kan få unna oss något extra runt jul istället 🙂 Jag får snart hem ett paket från kick hihi 😉

  Precis, prylar är egentligen INGENTING mot en frisk familj. Och vissa stunder (tex just nu för mig då jag går igenom sorg) är det extra tydligt..
  Men även materiella ting kan göra en glad, så har man möjlighet så absolut 🙂 Det betyder ju inte att man älskar sin familj mindre.

  Ha en fab fredag 😉
  Kramar!

 • dianasdrömmar
  december 6, 2013

  Min önskelista är låååång, som du säger önska kan man ju alltid :)kram Diana

 • Villa Freja
  december 6, 2013

  Vi brukar inte heller köpa julklappar, fast jag önskar mig massvis!
  Oftast köper vi ju det vi vill ha ändå, utan att gå till överdrift förstås 😉 men nog hade det varit roligare egentligen att få det i en julklapp. Kram.

 • Små Idéer
  december 6, 2013

  Å jag önskar mig också en sådan maskin =) Ellos har den här för alltid 4999kr 😉

  http://www.ellos.se/kitchenaid/kitchenaid-koksmaskin-artisan-vit-5ksm150psewh/390213?N=1z141rzZ1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=6

 • Milla
  december 6, 2013

  Du skriver fint här Helena, för prylar är ju ganska beständiga fast varierar i önskan. Och som någon skriver här ovan, prylar blir man glad av, parallellt med att inget går upp med att ha en frisk familj. Ibland känns det som jag går under av sorg över att saker är som de är, men det går inte att tänka på hela tiden. Häromkvällen i mitt bullbak tänkte just på den där maskinen, om den skulle underlätta. Jag kör deg med elvispen fortfarande. Men var skulle man göra av den, har ingen plats alls. Och inte skulle jag bli lyckligare eller göra godare bullar heller. Tyvärr…. Kitchen Aid vit finns på Cervera för 3999 kr – så du vet ;=) KRAM

 • Bara MammaMilla
  december 6, 2013

  Fina saker på din önskelista! Min lista är lååång, men visst finns det viktigare saker än det materiella. Jag skulle gärna ha en Kitchen Aid, men tvekar lite då jag vill ha en något större skål. Ha en skön helg! Kram Camilla

 • MITT VITA HUS
  december 6, 2013

  KA var bland det första ”märkes” grejerna jag köpte, ville så gärna ha en sån och jag ångrar inte en sekund att jag investerade (dyra pengar) i den:) Haft den i flera år nu och använder den i massor:) Angående det andra, kan hålla med om mässingen och marmorn, säkert inte alls lika modernt nästa år men jag håller inte med om Gubi, det är ju en klassiker köper man ett föremål (lampa spegel osv.) därifrån har man nog för avsikt att ha med sig det i många år framöver, så tänker jag iallafall:)

  Hoppas du mår bättre:)

  Kram

 • Anonym
  december 6, 2013

  Har alla dessa godbitar och jag är super nöjd! Spegeln är underbar. Kommer inte tröttna på den! Trevlig helg / Sussi

 • Jeanette
  december 6, 2013

  Jag fick min kitchen aid när jag fyllde 40, och är såå nöjd med den. Och visst är den snygg också 😉
  Kram

 • Junitjej
  december 6, 2013

  Hoppas du får ALLT!