Att hitta lugnet

Posted on
Är inte alltid så lätt har jag märkt.
Min stressnivå är  hög som en myra som ska hoppa höjdhopp
från nedersta läget.
Därför skriver jag inget mer idag
Jag måste hitta lugnet.
Njut av det ni som kan.
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Bara MammaMilla
  juli 16, 2013

  Då hoppas jag att du kan koppla av och finna lugnet. Det är inte alltid så lätt när det är mycket som snurrar runt omkring. Ha en fin kväll! Kram Camilla

 • Hemma på Sjuan
  juli 16, 2013

  Hoppas du får en riktigt lugn kväll! Och flera dagar efter det så att du slipper stressen. Var rädd om dig, kram Suss

 • Sabelhagens Olivlund
  juli 16, 2013

  Kära Helena jag hoppas du hitta lugn och ro. Jobbigt att känna att man inte kan slappna av. Försök släppa alla måsten och krav, förstår att det är svårt.
  Sköt om dig
  Kram kram

 • baraetthem
  juli 16, 2013

  Hoppas du hittar det ikväll!
  Kramar fina du!
  Fredrika

 • Liw / Fina lyan
  juli 16, 2013

  Ibland är bloggen stressande för en… man har den där i bakhuvudet hela tiden, att jag måste göra ett inlägg idag… för annars… ja, vad händer annars? Inget 😉

  Så är det nog för alla bloggare… hoppas att du kan koppla av ordentligt!

  Kram

 • mig&mitthem
  juli 16, 2013

  Fina Helena!! I den stressiga vardagen vi lever med alla sociala medier kan det vara svårt att sålla ut & inte ta in alla intryck ibland.. Viktigt att då dra i nödbromsen & tänka på vad som betyder mest för just dig & stänga annat utanför. Va rädd om dig….krams m

 • Lena - gott för själen
  juli 16, 2013

  Men åååh, fina du! Hoppas så att du kan tagga ner snart.

  Kram Lena

 • Home2tiny
  juli 16, 2013

  Ta hand om dig vännen o hoppas stressen rinner av dig o du hittar lugnet inom dig. Inte det lättaste tro mig jag vet….Många kramisar Tina

 • Fiona
  juli 16, 2013

  Ta't lungt (lätt och säga…)
  Stor kram <3

 • svart vitt och rött
  juli 16, 2013

  Ta det i den takt du orkar med… bättre att må bra! Jag kommer att hänga här även om bloggen inte uppdateras lika ofta. Det kanske inte är den som stressar dig (även om jag vet att en blogg tar mycket tid om man vill uppdatera ofta), men alla bäckar små… Ha det gott!

 • PIAZZAN
  juli 16, 2013

  det är inte lätt det där när stressen har gripit tag i en , önskar jag hade haft en hel drös med ”lugna ner sig kramar ” att skicka dig ..:)

  KRAM
  Pernilla

 • TITTILINA
  juli 17, 2013

  Klokt av dig!
  Hälsan är viktigast. Och ibland blir det mycket fast det är sommar och ledighet.

  Ta hand om dig!
  Kram

 • Villa Ell
  juli 17, 2013

  Hoppas du hittar lugnet…. Lätt att säga men ibland måste man bara släppa och njuta här och nu!!
  Stor kram till dig
  Sandra

 • Ekenäsliv
  juli 17, 2013

  Ibland snurrar livet på lite för mycket… Hoppas du kan vila dig i hängmattan imorgon!
  Kram Anna

 • På Selmas gata
  juli 17, 2013

  Jag önskar dig verkligen en lugn tid utan några måsten! Jag hoppas du kan finna ro och att du känner att bloggen kan vänta och att det egentligen inte är så mycket i livet som verkligen är sådär extremviktigt att man inte kan koppla bort det… Sänder ett fång kramar! Och tack för fina tipset om butiken nedan!

 • Maria
  juli 17, 2013

  Flera här är inne på att det är bloggen som stressar dig…?
  Jag hoppas VERKLIGEN inte att det är det, för att blogga ska väl vara kul, inget måste? OM det är bloggen, så hoppas jag att du struntar helt i den ett tag. Även om jag gillar din fina blogg massor, och skulle sakna dig, men hälsan är viktigast! Om det är något annat så hoppas jag att du kan reda upp det och bli av med stressen. Det låter inte alls bra det där, vännen…
  Sköt om dig nu, ligg vid poolen och läs en bra bok, småprata med familjen och bara var!
  Många kramar!
  /Maria

 • Design by Tornblad
  juli 17, 2013

  Åh vad jag känner igen mig! Du gör rätt i att ta en bloggpaus!

  Ser fantastiskt ut där du är i alla fall!

  Kram Malin

 • Enkel stil
  juli 17, 2013

  Allt behöver man inte se genom kameralinsen. Upplevelsen blir så mycket större om man inte behöver ha med kameran alltid. Ett litet tips från en som inte fick ihop min egna krav med livet. Leta upp ett yogapass (inte allt för avancerat) gärna med mindfulness.Du behöver inte fotografera det. 🙂 Var rädd om dig! Kramar Anita

 • Queen of Kammebornia
  juli 17, 2013

  Sköt om dig fina Helena! Jag känner igen mig. Och ibland vet jag inte ens varför jag är stressad… Men jag har nyligen läst en fantastiskt intressant bok av Mia Lundin som heter Kaos i kvinnohjärnan, den kan jag rekommendera. Stora kramar till dig i solen!

 • Bakom dörr nr. 11
  juli 17, 2013

  Ta hand om dig!
  Kram Pia

 • Sallys hus
  juli 17, 2013

  Hej fina du!
  Tack för igår!
  Jag hade kunnat stanna hela dagen…;) Nästa gång köper jag med mig lite sallad så kan vi ha det lugnt o skönt utan stress..;)
  Njut nu av dagen och andas andas..
  kraaaaaaaaaaaaam Katarina
  ps..jag tror att jag snor en bild av dig för ett kommande inlägg..är det ok? Jag glömde ju helt bort att knäppa en endaste bild då jag var hos dig..

 • House and Garden by Bia
  juli 17, 2013

  Lyssna på lugn musik, eller ta ett Yoga pass…vandra i skogen och bara va….är mitt lilla råd ;))
  Sköt om dej!
  Kram bia

 • creando
  juli 17, 2013

  Ja, se till att hitta lugnet. Det viktigaste…. Kram

 • anettan
  juli 17, 2013

  Det är inte lätt det där. Jag har hittat det äntligen…tror jag. Ta hand om dig. Kram Anette

 • @my casa
  juli 17, 2013

  Meen känner du fortfarande dig stressig, släpp allt och försök bara vara…

  Varma kramar Åsa

 • Mirre Syr
  juli 17, 2013

  Njut av stillheten som kommer när man säger stopp! 🙂

 • Annaochlivet
  juli 20, 2013

  Åååh STOR KRAM till dig fina du <3