Budget eller Lyx

Posted on
Hej Hej!
Hinner bara med er en snabbis!
Har sovit till fyra och ska på
en utbildning innan nästa nattpass!
Måste även hinna äta, så idag får det bli en
Mc drive in!
Ibland gillar jag att köpa original och  ibland inte!
Skulle vilja ha dessa snygga träskor i original,
men jag tyckte att prislappen var lite för hög!
 
 
Moheda toffeln eller Swedish Husbeens!
Moheda kostar 499 kr Swedish husbeens kostar 1279 kr
Då fick jag tipset av någon av er!
Att Ica Maxi hade träskor!
Sagt och gjort jag åkte och kollade på dom
och jag gillade dom!
 
Kan ni tänka er att köpa budget varianten om ni gillar den
eller måste det vara original?
 
Ha en skön skön kväll!
 
Kram Helena
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • mig&mitthem
  mars 20, 2013

  Jag köpte orginalet för flera år sedan & använt dem endast 1 gång. Tycker dom är sååå fina på andra men jag känner mig som en elefant i dom. (Ska nu sälja dom för 300 kr.) Jag röstar nog på orginalet när det gäller skor för kvaliten skull. Krams m

 • Pia Gustafsson
  mars 20, 2013

  Jag köper nog den billigaste , beror kanske på hur mycket man ska använda skon och till vad. En träningssko lägger jag mycket pengar på men en sommar hopp i doja kan få vara lite billigare. Gillar träskorna i alla fall.. Kraaaam Pia

 • PIAZZAN
  mars 20, 2013

  Jag köper bara saker jag tycker om ….har aldrig handlat saker för ett märkes skull…däremot kan det vara bättre kvalité och passform med ett dyrare märke men oftast inte 😉

  ska nog titta ner på Ica Maxi …jag ÄLSKAR träskor och har både flera husbeens, moheda och andra mindre kända märken …

 • Villa Ell
  mars 20, 2013

  Jag är med Pia ovan ett par träningsskor lägger jag 1000-2000 kr på!
  Jag hade nog valt budget varianten! Jag sliter fruktansvärt på skor… Varför ?? Inte en aning! Sliter även dyra så budget blir bra!
  Sommarskor köper nog jag lite billigare medans jag kan lägga pengar på ett par snygga vinterstövlar!
  Kram Sandra

  Pssss den äldsta älskar sushi, men mannen avstår gärna!

 • Fröken D
  mars 20, 2013

  Beror alldeles på, i detta fall budget!
  Köper det jag gillar märkes eller ej ☻

  Kram Susanne

 • Titta in hos Thess
  mars 20, 2013

  Kan absolut köpa budget,lite beroende på vad det är förstås.
  Men jag är absolut ingen ”märkes tjej” skit töntigt om du frågar mig ;)))
  Huvudsaken är väll att man tycker om det själv och har men dessutom gjort ett klipp så är det väll bara att gratulera :))))

  Kram Thess

 • Anna
  mars 20, 2013

  Väldigt snygga båda två.
  Ha en skön kväll.
  Kramar Anna

 • Johanna / Fru form o fix
  mars 20, 2013

  Jag har också ett par Moheda, duger fint till mig. Jag har faktiskt även ett par från HM´s barnavdelning 🙂 De var billiga! Men fina och sköna.

 • Bara MammaMilla
  mars 20, 2013

  De är jättefina båda. Ha en skön kväll! Kram Camilla

 • Lisa
  mars 20, 2013

  Älskar skor så jag köper dom jag gillar, ibland dyrare o ibland superbilliga.
  Måste inte vara speciella märken.
  Kram Lisa

 • Postadress Torslanda
  mars 20, 2013

  Jag köpte Moheda och gillar dem mycket. Har haft dem tidigare och varit så himla nöjd! Ofta köper jag ”original” fast just med de här tycker jag att Moheda duger finfint!

 • Nordhem
  mars 20, 2013

  Budgetvarianten tycker jag var minst lika fina. Något skräp är Moheda garanterat inte heller..Jag har inte haft träskor sedan högstadiet, undrar om de där såren på fotknölarna kommer tillbaka om jag köper ett par snygga tofflor jag med? Kram!

 • Anonym
  mars 20, 2013

  Hej!
  Köpte ett par Moheda på IcaMaxi förra sommaren och är supernöjd.
  Härligt skinn och bra passform.
  //Catarina

 • baraetthem
  mars 20, 2013

  Men oh så fina (ja, båda två) men jag ska absolut kolla in dem från ICA maxi! Såg ju jättefina ut! Skulle inte köpa skor bara för märket, utan mer för att det var himla bra kvalitet i sånt fall! Bra tips iaf!

  Och nu har jag snart klarat 48-rimmars regeln! Yes!

  Hoppas du mår bra!
  Kramar

 • TITTILINA
  mars 20, 2013

  Jag köper det jag tycker är snyggt. Ibland är det original ibland copy's. Ibland kan jag tycka det är värt original, ibland inte.
  Kram

 • Bara Sara
  mars 20, 2013

  Skor med funktion, löpardojor, prutar jag inte på men sommarskor – löper hellre budget och då kanske två par! Kram Sara

 • mitt liv som jag
  mars 20, 2013

  Träningsskor känner jag mig noga med, men inte så mycket märke egentligen men att de verkligen är bra och sitter bra på foten. Annars bryr jag mig inte det minsta om det är orginal eller inte bara jag tycker de är snygga och de känns bekväma på foten så tycker jag att det är bra :).

  Må så gott! Kram Jennifer

 • Tess
  mars 20, 2013

  jag har ett par ”kopior” från ifjol. Kostade 179 kr. De är både snygga och supersköna!
  O man kan köpa i flera färger. För man har råd 🙂
  Kram

 • Maria
  mars 20, 2013

  Jag är inte fixerad vid ”märkes-saker” utan faller för fina saker, som jag gillar. Ibland undrar jag om det verkligen är så att det dyraste = original, alltid?
  Moheda har jag i vitt. Sköna tycker jag, och för en sådan sko skulle jag nog inte betala över tusenlappen. Men för en träningssko, eller en mer användbar sko, typ höst/vinter, skulle jag absolut kunna betala över tusenlappen.
  Kram /Maria

 • Annes vita rum
  mars 20, 2013

  När det gäller skor är jag nog lite svag för märkesskor.Sen har jag ju lyxen att ha en dotter som jobbar i skoaffär.Så jag kan nog säga att det finns en liten skoaffär hos mig:)
  dom var båda fina som du visade,jag har originalet,men använder dom aldrig:) ha de gott..kramiz..

 • Johanna Villa Haga
  mars 20, 2013

  De viktigaste är att dom sitter bra o är bekväma sen spelar märket ingen roll. Köpte ett par träskor på hm på barnavd, bra med små fötter ibland hihi, som jag är super nöjd med o dom kostade nog under 200kr.
  Kram Johanna

 • lisasvilja
  mars 20, 2013

  Jag köpte själv ett par från ica maxi förra året som jag är jättenöjd med! 😉
  Kram

 • a piece of happiness
  mars 20, 2013

  Jag köper dem som är skönast. Har provat några Hasbeens men dem är inte sköna för mina fötter. Tycker också att de är på tok för dyra. Sist köpte jag ett par träskor på HM som är ursköna. Inga from Sweden älskar jag. Köp dem som du gillar helt enkelt.

  LiseLotte

 • Lilla Majken
  mars 20, 2013

  Jag hade nog valt budgetvarianten i detta fall, det behöver inte vara sämre.

  Kram Therese

 • Sallys hus
  mars 21, 2013

  Hej hej!
  Jag har aldrig varit märkesfixerad..
  blev skadad då jag under min utbildning fick åka på studiebesök till fabriker där de tillverkade kläder till HM och Polarn o Pyret i samma lokal och från samma tygrulle…osv..
  Har själv haft jobb där tröjor köpts in i konteinrar och lapparna skulle sprättas bort för att man sedan skulle sy i ”rätt märke”
  så näää… jag är skadad och skulle aldrig betala bara för att få rätt märke. Däremot kan det ju vara så att vissa märken generellt har bättre kvalité och då kan jag nog vara villig att betala lite mer… fast sen kan det vara så att det är någon liten detalj i den dyrare man fstnar för och därmed är villig att betala mer.. I det här fallet tyckte jag faktiskt att de billigare både var snyggare och såg skönare ut..;)
  Hoppas du får en lugn natt!
  kram katarina

 • Channal
  mars 21, 2013

  Vem ser skillnad? Ta de billiga!
  Ha ett bra pass i natt!
  KRAM Anna

 • Välkommen Hem!
  mars 21, 2013

  I detta fall BUDGET, helt klart. Börjar ärligt talat bli lite trött på all denna märkesfixering- Har köpt en hel del dyra märken genom åren men när det blir noppror och det krymper i tvätten, medans budget håller i flera år… ja, då börjar man undra.
  Kram! Judita

 • Lotta i USA
  mars 21, 2013

  Jag har så konstiga fötter så de skorna som passar bäst för jag välja – men helst skor som är inom en rimlig budget. Jag har hittat en affär med mycket snyggt, bra priser. Där hamnar jag oftast 😉

  KRAM!!!

 • Lena - gott för själen
  mars 21, 2013

  Säger som du ibland och ibland inte. Det beror på. Jag upplever bättre passform och kvalitet på de lite dyrare (men inte alltid så klart) produkterna. Men totalt sett blir det dyrare att köpa billigt i många fall. Är min erfarenhet. Dock köper jag inte märkesprodukter bara för att.

  Kram Lena

 • dianasdrömmar
  mars 21, 2013

  I det här fallet budget då den är mycket skönare också stor kram finis ses snart :)/Diana

 • Kul att läsa alla svaren, de flesta väljer budget förstår jag. Jag väljer efter hur snygga de är på foten men fa hur sköna de är, skor måste vara sköna och då blir det alltid med bra skinn och sula. Ja bra att du påminde mig om badkläder. det måste jag ta med. hoppas du fick en bra natt och sover gott. Kramis Nilla

 • Ewa`s Galleri
  mars 21, 2013

  Det viktigaste för mig är att de är sköna att gå i, om jag ska välja mellan budget o lyx, och kvaliten förstås
  Grattis till den fina tavlan ,
  Ha en bra dag

 • Fröken Pyssel
  mars 21, 2013

  lätt att jag köper budget 😀 tack för tips!

 • Annes vita rum
  mars 21, 2013

  Hej igen
  Glömde svara på din fråga ang min ram. Jag har Ikeas ribba till den och jag tycker den funkar bra.inte riktig passform,på sidorna är den lite för bred.Annars finns det fina på Galleix men inte heller exakta mått där.ha de gott i kylan idag..kramizar…

 • House and Garden by Bia
  mars 21, 2013

  jag köper aldrig dyra skor…jag lessnar så fort och vill ha nytt jämt…så det skulle aldrig funka;)
  Men dom där träskona är ju sååå snygga, men jag skulle ta dom billigare förstås…om dom är sköna på…
  Kramisar bia

 • Home2tiny
  mars 21, 2013

  Älskar mina Swedish hasbeens som jag har nu, men om budgetskorna är lika sköna bryr jag mig inte om märket. Jag köper lika gärna billigt. Kramisar Tina

 • Anonym
  mars 21, 2013

  Min syster köpte dessa på icamaxi i slutet på säsongen förra året för en strunt summa ,hon är jättenöjd med sina. Herre Gud märke hit och dit är inget jag går på , jag har tidigare jobbat inom textil och generationer tillbaka har haft textilfabriker. Från samma tygrulle kan det bli svindyra jeans med ett märke och nästan exakt snarlika med ett normalpris.. Tycker många går runt idag som ett vandrande varumärken som man många gånger betalar vansinnigt mycket för. Men det är ju upp till var och en. Men välj det du tycker är skönt och gillar själv. Ha det gott.