Tror jag vet varför..

Jag var ju så trött igår,
tror jag vet varför.
Vaknade med huvudvärk som eskalerade och blev migrän.
Hann med en promenad innan jag hamnade
 i sängen fullproppad med medicamenter.
Nu börjar livet så smått återkomma
och Doris är på sitt bästa lekhumör,
hon tycker nog matte har varit tråkig idag.
Kram på er alla!
Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Maria
  januari 23, 2014

  Usch vad jobbigt Helena!
  Krya på dej kramar!
  /Maria

 • Sallys hus
  januari 23, 2014

  Hej smulan!
  Skönt att du kom på varför..
  Ibland hjälper det att veta orsaken.
  Skönt att du börjar pigga på dig.. å lilla Doris… Kajsa log fånigt när jag berättade om henne och sa..
  ååååå… det är ju en sån jag ska haaaaaa..;)
  Hoppas du är piggelin i morgon!
  kram katarina

 • Catarina Alexandersson
  januari 23, 2014

  Herregud Helena, att det ska behöva vara såhär 🙁
  Hur ska vi göra med våra skallar, slå dem ihop kanske 😉 Det är verkligen förj*vligt att vakna upp med denna plåga, jag får panikkänslor i hela kroppen och hamnar i nån slags chock ibland, och så kräks jag. Kaskader, till jag bara ligger och yrar.

  Lustigt det du skrev hos mig om att det slår till när du sovit för länge, PRECIS så är det för mig med!! Det är ju helt sjukt, ska man aldrig kunna få sova ut och må bra??

  Jag är så fruktansvärt rädd för den dagen då J gått tidig morgon och jag vaknar upp ensam med barnen och får ett anfall, jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra. Helt otroligt att det inte inträffat just en sådan dag än, då jag har den värsta migränen ca 2 ggr i månaden.

  Många styrkekramar till dig och tack för all omtanke.

  Vad är det för event förresten, helt missat. Tyvärr är det inte troligt att jag kan då J jobbar 3 av 5 helger och jag har svårt att få barnvakt.

  Ha en riktigt go kväll och hoppas du mår mycket bättre =)
  Catta

 • svart vitt och rött
  januari 23, 2014

  Här är en till som känner av skiten idag!!! Jösses vad många dagar man ”missar” för att man har fått jäkelskapet! Får man skriva så? Jag gör det i alla fall 🙂 Ha det gott!

 • Helena
  januari 23, 2014

  Här är en till som varit drabbad idag….inte kul! Men nu är det på väg åt rätt håll.
  Hoppas du känner dig bättre!
  Ha en fin kväll!
  /Helena

 • Fröken i Söder
  januari 23, 2014

  Usch! Hoppas att du får vara pigg i helgen. Var rädd om dig! Kram Stina

 • Mamma C
  januari 23, 2014

  Migrän är ju ett helvete, hoppas du är bättre nu.
  Kram Mamma C

 • mig&mitthem
  januari 23, 2014

  Nej…inte han, inte den där jävla Mr. migrän. Alltid lika ovälkommen & plågsam. Brukar också känna en obehaglig trötthet innan. Hoppas att han snart lämnar din kropp & att du får möta helgen med klara tankar & ett smärtfritt huvud….krams Maria

 • Tina
  januari 23, 2014

  Jag har migrän ca 1 gång/år och det är inget att ”klaga” över, många har det ju värre. Jag har dock fått bra tips av Fru Sederblads blogg, hon skriver om hur hon hanterar sin migrän och det låter klokt. Kan vara värt att kolla upp kanske?

 • Fru Martinsson
  januari 23, 2014

  Usch migrän är inget vidare! Skönt att du börjar må bättre!

  KRam

 • Johanna
  januari 23, 2014

  Fy! Det låter verkligen inget vidare:( Hoppas att du mår bättre nu och att du får en lugn kväll trots allt.

  Kramar Johanna

 • mammaxtre
  januari 23, 2014

  Nu vänder det, nu är du snart pigg igen!

  Sköt om dig!

 • Sabelhagens Olivlund
  januari 23, 2014

  Så jobbigt för dig. Krya på dig.
  Kram Maria

 • Channal
  januari 23, 2014

  Stackars dig! Hoppas da har det bra nu!

  Kramarom Anna

 • No34
  januari 23, 2014

  Har vi kunnat legat ”skavfötter”, du och jag.. 😉 Dundrandes huvudvärk idag som bara eskalerat till nu i kväll. Min beror nog på att jag var och fick massage, som känns som träningsvärk i nacke och rygg idag! Var på shopping tur idag, den första sen före jul. Riktigt roligt, men nu får jag betala med mer huvudvärk..
  Godnattkram från Kate

 • Ekenäsliv
  januari 23, 2014

  Å hu migrän är inget roligt.. Jag vet.
  Jag har fått en nässpray som jag tycker hjälper bättre än tabletter. Man får tjata en del då de inte gärna skriver ut dem då de är dyrare… iaf här!
  Zomig Nasal heter de i af och finns i 2,5 ml och 5 ml.

  Hoppas nu det gett med sig o att du mår bättre!
  Va rädd om dig!
  Kram Ana

 • Home2tiny
  januari 24, 2014

  Men usch så tråkigt vännen, migrän är fruktansvärt att ha. Själv fick jag pencillin idag så där var en del av förklaringen till att jag kände mig så risig igår. Hoppas du vaknar utan huvudvärk i morgon o får en riktigt mysig o skön fredag. Kramisar Tina

 • HOUSE of ADELA
  januari 24, 2014

  Usch och fy ja, migrän är hopplöst trist! Får det också då och då men bättre nu för tiden än tidigare då jag jobbade alldeles för mycket! För min del är det väldigt stressrelaterat, så mer lugn omkring mig håller huvudet i balans. Hoppas du får vara pigg nu vännen!

  Kramar
  Adela

 • dianasdrömmar
  januari 24, 2014

  Hoppas du mår bättre idag 🙂 kram Diana

 • Villa Freja
  januari 24, 2014

  Fy för migrän. Det gör en ju så trött. Kram.

 • kakaobonan67
  januari 24, 2014

  Så skönt att det vänder igen!
  Hoppas du får en skön helg!
  Kram Pia

 • Mina drömmars hus
  januari 24, 2014

  Äsch äsch och fy!!!!
  Skönt att höra att det går åt rätt håll.
  Önskar dig en skön och avkopplande fredagskväll
  Kram
  AC

 • Mina drömmars hus
  januari 24, 2014

  Glömde………
  Så otroligt vacker bild