När man ångrar sig massor.

Posted on
Godmorgon!
Ångra sig gör man många gånger,
och nu har jag gjort det.
Det är inget livsviktigt och inget som gör
någon illa eller så, utan det jag ångrar 
är rätt ytligt och inte alls viktigt egentligen,
men det finns här inne och jag ältar det lite.
När vi var i den fina butiken  Udda Tina 
i Halmstad, fanns de fina kuddarna som 
jag sett hemma hos Tina.
Jag kände verkligen att jag ville ha dom,
men både dottern och sambon, sa
-Det där är inte vår stil!
 -????????
 Gav efter och köpte dom inte eftersom det inte är vår stil,
men nu ångrar jag mig massor och riktigt suktar efter
dessa kuddar och kanske en pläd och en korg mm.
 Ser ni vilka vackra kuddar, nog skulle jag kunna ha några sådana ute i trädgården under parasollet??!!
 Riktigt bra rea hade dom också.
Ja nu sitter jag här och ältar lite, fast jag inte riktigt vet om det är vår stil,
men snygga är dom iallafall.
Brukar ni ångra att ni inte köpt den där grejen som ältat sig fast 
på näthinnan?
Ha en riktigt skön dag i vårt kokande land.
Glöm inte att dricka vatten bara.
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Ekenäsliv
  juli 23, 2014

  Go fm sötlök!!
  Å, jag vet preciiiiis vad du menar!
  Ältar just nu en kruka jag borde ha köpt.. På ett av de konstigaste ställen man kan tänka, nämligen Tindered. En rastplats som även har en liten inredningsbutik.
  Det var i måndags när maken o jag åkte Ekenäs-Finnspång ToR för att hämta hans tjänstebil. Stannade där o fikade på vägen upp och tog en glass på vägen hem. När vi kom hem såg jag ju att den hade suttit som en smäck i fönstret i vardagsrummet… Grrr. Men ja, världsligt, men ändå;)
  Kanske hittar jag något på västkusten nästa vecka. Udda Tina ska jag lägga på minnet då;-)
  Ha en fin dag!
  Kram kram Anna

 • Sallys hus
  juli 23, 2014

  Hej hej!
  Men åååå oooo vilken butik!!
  jiiiiises där skulle jag göra mig fattig på nolltid!
  Ja jag tycker nog ofta att det kan bli så…om man inte köper det där som man bara faller pladask för…
  Jag drömmer ofta om just den saken då och kan inte få det ur huvudet…
  Ha en fin dag nu vännen!
  Kraaaaaam katarina

 • Home2tiny
  juli 23, 2014

  Fattar precis vad du menar, vet inte hur många gånger jag ångrat mig….Kuddarna fixar vi om du vill ha dem. Kramisar Tina

 • The Place To Be
  juli 23, 2014

  Superfina! Ibland kan det vara kul att ha något som sticker ut lite. Speciellt på sommaren känns det som man kan ta ut svängarna lite mer.

  Kram Malin

 • anettan
  juli 23, 2014

  Det låter precis som jag…jag gör alltid så…. Men varför gång på gång. Kram Anette

 • ♥Linda♥
  juli 23, 2014

  Usch vad tråkigt att ångra sig. Det gör vi nog alla i bland. Kuddarna är ju jättefina och utomhus på sommaren är det så fint med lite mer mönster och färger, tycker jag. (Även om jag är dålig på det själv).
  Tur du har Tina som fixar dem åt dig om du bestämmer dig för att du verkligen vill ha dem. 🙂

  Ha det fint!
  Kram!

 • Hemma på Sjuan
  juli 23, 2014

  Javisst känner jag igen det! Mannen min säger alltid att köp så du inte ångrar dig sen… Jag köpte nya skor i Kristianstad och valde mellan 2 par (hade inte råd med båda) och nu velar jag om jag valde rätt 😉
  Mysiga kuddar, inte min stil heller men snyggt att bryta med, kram Suss

 • Sabelhagens Olivlund
  juli 23, 2014

  Vet precis hur du menar! Jag var mycket mer beslutsam och köpte mer för några år sedan, nu har jag blivit så velig. Sambon säger ofta ”köp det”, men om det inte är ”vår stil” så är han noga med att tala om det också. Kuddarna är jättefina, och ute vore de perfekta tror jag. Fundera ett varv till, ser att Tina ordnar dem till dig:)
  Ha det gott
  Kram Maria

 • House and Garden by Bia
  juli 23, 2014

  Det är klart att jag ångrat att jag inte köpt vissa saker….bl.a nu för några veckor sedan, på Rusta…det fanns en buddha , nedsatt 25 %…stod och höll i den, ganska stor ska jag tillägga, en kvar…dagen efter tänkte jag, åker dit och köper den…men den var såld, så klart!!!
  Nu har vi ätit kräftor för första ggn i sommar…åh så gott det var, en kall öl till och en snaps…yes!!
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram bia

 • Rebecca- piccole cose
  juli 23, 2014

  De där kuddarna, och överkasten från Anna O brukar de köra kampanj på hos Campadre lite då och då. De är supersnygga, och nästan lite småklassiska vid det här laget. Jag tycker absolut att du ska slå till nästa gång tillfälle ges!
  Kram
  Rebecca

 • Pia Gustafsson
  juli 23, 2014

  Usch ja vad man kan ångra sig ibland. Jag ångrar ofta att jag inte köpte det jag tänkte. Jag lär mig inte heller. Fast jag klarar mig tydligen ändå. Fniss. Superfina kuddar i alla fall och dom kan man väl ha bara för att.. inte måste det passa övriga stilen om man tänker sommar. Kraaaam Pia

 • Ekenäsliv
  juli 23, 2014

  Heeej vännen!
  Men kanske vägde det upp att du vann en massa smink hos Vitae Stilero?? 😉
  GRATTIS!!!!
  Kram kram Anna

 • Titta in hos Thess
  juli 23, 2014

  Å vilken härlig butik !!!!
  Och kuddarna är verkligen jätte härliga :))))
  Även om jag inte heller vet om dom skulle passa här hemma 😉
  Har snarare en förmåga att köpa saker jag tycker är jätte fina men när jag väl kommer hem så vet jag inte vart jag ska ställa dom ;)))
  Hoppas att du får en skön dag i poolen även i morgon.

  Kram Thess

 • Käthes Mode
  juli 24, 2014

  Jättefin kuddar!

 • svart vitt och rött
  juli 24, 2014

  Hoppas du får tag på dem i nu i efterhand… Japp, visst har jag gjort likadant 🙂 Det gäller nog att slå till när det känns rätt 🙂 Ha det gott!

 • Adela
  juli 24, 2014

  Snygga tycker jag och be Tiny shoppa och skicka till dig:)) Jag har lärt mig med åren att köpa det jag faller direkt pladask för annars ångrar man sig;))

  Kramar
  Adela

 • mammaxtre
  juli 24, 2014

  Jag har lärt mig, om mig själv, att det är på så sätt att när jag ältar och inte kan släppa tanken på ngt jag blivit förtjust i, det är då jag vet att det bara är att köpa. Då vet jag att jag inte kommer att ångra mig. Snygga kuddar!

 • mammaxtre
  juli 24, 2014

  Jag har lärt mig, om mig själv, att det är på så sätt att när jag ältar och inte kan släppa tanken på ngt jag blivit förtjust i, det är då jag vet att det bara är att köpa. Då vet jag att jag inte kommer att ångra mig. Snygga kuddar!