Hej hej!
För ett år sedan köpte vi ny stekpanna,
vet inte vilken i ordningen det var.
Varenda stekpanna tar ju slut efter ett tag.
Lite för snabbt kan jag tycka.
Vet ju att man inte skall sätta på
full värme direkt utan smyga på värme.
Men men det glöms ju bort ibland.
Nu har jag hittat den optimala stekpannan,
tror jag.
Har hört att den här skulle vara superbra.
Snyggt paket som bara associerar till det Franska köket
och pannan är från Frankrike också.
Vad är så speciellt med denna panna då.Jo
de Buyer
är äkta franska restaurangpannor i kolstål och har tillverkats sedan 1830.
Pannor i kolstål har ingen beläggning som kan skadas, tål mycket hög värme och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
Passar ju oss perfekt som glömmer bort det där med värmen
Precis som med gjutjärnspannor ska kolstålspannor diskas för hand i hett vatten och helst utan diskmedel.
Först när pannan börjar svartna är instekningsprocessen klar och pannan får en naturlig non-stick-beläggning.
Pannan kan användas med alla typer av redskap och tål ugn upp till 230 grader.
är äkta franska restaurangpannor i kolstål och har tillverkats sedan 1830.
Pannor i kolstål har ingen beläggning som kan skadas, tål mycket hög värme och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
Passar ju oss perfekt som glömmer bort det där med värmen
Precis som med gjutjärnspannor ska kolstålspannor diskas för hand i hett vatten och helst utan diskmedel.
Först när pannan börjar svartna är instekningsprocessen klar och pannan får en naturlig non-stick-beläggning.
Pannan kan användas med alla typer av redskap och tål ugn upp till 230 grader.
Om ni är på jakt efter den optimala pannan, skall ni passa på då
de har en stor kampanj just nu med mycket bra priser
http://www.hoffmeiers.se
Mellan 30-50% rabatt.
Idag har lilla familjen varit och kollat till mormors rygg
och Lilla O har äntligen blivit av med sitt gips.
Ha en skön kväll.
Kram Helena
What do you think?