Att kunna steka bra!

Posted on
Hej hej!
För ett år sedan köpte vi ny stekpanna,
vet inte vilken i ordningen det var.
Varenda stekpanna tar ju slut efter ett tag.
Lite för snabbt kan jag tycka.
Vet ju att man inte skall sätta på 
full värme direkt utan smyga på värme.
Men men det glöms ju bort ibland.
 
Nu har jag hittat den optimala stekpannan,
tror jag.
Har hört att den här skulle vara superbra.
 
Snyggt paket som bara associerar till det Franska köket
och pannan är från Frankrike också.
 
 
 Vad är så speciellt med denna panna då.Jo
de Buyer  
är äkta franska restaurangpannor i kolstål och har tillverkats sedan 1830. 
Pannor i kolstål har ingen beläggning som kan skadas, tål mycket hög värme och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. 
Passar ju oss perfekt som glömmer bort det där med värmen

Precis som med gjutjärnspannor ska kolstålspannor diskas för hand i hett vatten och helst utan diskmedel. 
Först när pannan börjar svartna är instekningsprocessen klar och pannan får en naturlig non-stick-beläggning. 
Pannan kan användas med alla typer av redskap och tål ugn upp till 230 grader. 

Om ni är på jakt efter den optimala pannan, skall ni passa på då
de har en stor kampanj just nu med mycket bra priser
 http://www.hoffmeiers.se 
Mellan 30-50% rabatt.

Idag har lilla familjen varit och kollat till mormors rygg
och Lilla O har äntligen blivit av med sitt gips.

Ha en skön kväll.

Kram Helena

 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.