Torra händer

Halloj!
Har ni torra händer denna årstid?
Jag har faktiskt inte det, konstigt nog, eftersom 
jag tvättar händerna i tid och otid och spritar dem
hela dagarna.
Men lilla O har jättetorra händer, så när det var alla hjärtans dag
köpte jag en handkräm som hon nu har använt ett tag och för det första
så är förpackningen jättefin och den doftar underbart
och sedan verkar göra nytta också.
 
 
 
 
 
 Använder ni handkräm (adlink)?
Vad har ni för favort?
 
Ha en bra dag och kör försiktigt.
Helena
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Anonym
  februari 22, 2017

  Har inte heller så torra händer,men rituals produkter älskar jag.kramis

 • Anneli
  februari 22, 2017

  Här blir vi ofta torra om händerna på vintern så då är det Rituals handkrämer som gäller. Här har vi nu kört med den rosa tuben och den är kanonbra och doftar så gott, men det gör ju det mesta från Rituals…

 • mamma c
  februari 22, 2017

  Stod och klämde på den där i lördags när jag var och klippte mig. Kanske blir ett köp ändå nu.
  Kram mamma c

 • Milla
  februari 22, 2017

  Jag är en riktig torris. Just nu har mina naglar o nagelband kraschat helt. Ser gräsligt ut. Jag använder en toppenhandkräm från Body shop som är den bästa jag provat, den innehåller hampa o glycerin, heter typ Hemp. Kram Milla

 • Maria - Wikers Liv
  februari 22, 2017

  O ja… jag har verkligen torra händer så här års! Jag använder samma som du köpt till din dotter. Den är bra! Har även en av deras andra, den som är mörkgrön, en nattcreme, den är ÄNNU bättre när man är riktigt torr! Tidigare körde jag med Body shops Hand Hemp, som också är bra, men lite annorlunda doft.
  Ha en fin onsdagskväll!
  Kram/maria