Adventskalendrar för vuxna

Heeej!
 
När jag var liten älskade jag adventskalendrar,
Jag tyckte det var så roligt att jag alltid gjorde egna.
Klippte och klistrade ihop flera 
adventskalendrar. På den tiden räckte det med en bild bakom varje lucka.
Tiderna förändras och 
i det konsumtionssamhälle vi lever i idag, passar många stora 
företag på att göra advenskalendrar till oss vuxna.
Förra året hade jag en lakritskalender och är sugen på det i år också.
Doris hade en egen också, det måste jag försöka ordna en i år också,
för hon tyckte det var jättekul när vi skulle öppna luckan.
 
Satte ihop ett litet kollage med lite olika adventskalendrar för oss vuxna.
 
 
 
 
 
 
Först ut är Rituals som jag bara kan tänka mig innehåller massor av fina små krämer 
med en massa goda dofter, Finns här
 
För godisälskaren, finns denna adventskalender 
med vinigummi i. Finns här
 
Lakritskalendern hittar ni här
 
Den här vore väl en höjdpunkt. Tänk att få öppna 
en flaska bubbel varje dag fram till julafton.
Tir den inte finns att köpa i Sverige. Den levereras 
tydligen bara i storbritanien. Ni hittar den här
 
Yves Roches adventskalender finns här
 
Yankee Candle ljus, tänk vad mysigt med en massa doftljus.
Finns här
 
Revolution, hudvårdsprodukter för den kräsne
Finns här
eller
varför inte en kalender från Babor
Finns här  
 
Adlinks
 
Gillar ni adventskalendrar?
Isåfall vilken?
 
Ha en bra dag.
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Carin
  november 16, 2017

  Många kalendrar som gärna skulle vilja ha.
  Kram Mamma C

 • Annika
  november 16, 2017

  Jag älskar adventskalendrar men inte priset på dem :). Jag minns att vi hade en chokladkalendrer när vi var små men eftersom vi var fyra syskon fick vi öppna var fjärde lucka och det var ju verkligen fest den dagen man fick öppna. Ha en fin dag. Kram Annika

 • Annika
  november 16, 2017

  Jag älskar adventskalendrar men inte priset på dem :). Jag minns att vi hade en chokladkalendrer när vi var små men eftersom vi var fyra syskon fick vi öppna var fjärde lucka och det var ju verkligen fest den dagen man fick öppna. Ha en fin dag. Kram Annika

 • Annika
  november 16, 2017

  Jag älskar adventskalendrar men inte priset på dem :). Jag minns att vi hade en chokladkalendrer när vi var små men eftersom vi var fyra syskon fick vi öppna var fjärde lucka och det var ju verkligen fest den dagen man fick öppna. Ha en fin dag. Kram Annika

 • Liselotte
  november 19, 2017

  Jag älskar julkalendrar och jul. Jag har redan köpt 2 kalendrar en choklad och kola kalender från Lentz och en från triss med förhoppning om att det ska bli någon vinst. Jag brukar alltid göra en egen kalender till dottern. Jag har dock aldrig gjort någon till hunden. Det ska jag kanske göra. Tack för tipset.