Inte helt nöjd

Hej hej!
Vaknade med en migränliknande huvudvärk
i morse. Blev livrädd att mina tre år som
migränfri nu var till ända, men en Ipren och 
kaffe gjorde susen.
 
Den kanske kommer för att jag funderar och 
grubblar för mycket om allt möjligt.
Just nu, som ni vet så 
är det ju vårt konstiga vardagsrum som ger mig 
sådan huvudbry. Fick ju en massa tips från er 
och ett tips från Agnetha kunde jag liksom inte släppa.
Hon tyckte jag skulle prova att ställa möblerna mer mot mitten.
 
Jag har gått och ältat den ideén och tänkte att vi nog skall prova
den innan jag hätar bordet som kommit till DHL, ni vet ju vilket det är,
om inte är det det här från Ellos.
adlink
 
Sagt och gjort flyttade vi möblerna igen (och jag bar inte).
 
Så här blev det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Först tyckte vi att det blev ju super. Bordet får gå tillbaka till Ellos.
Vi får klara oss med bordet i uterummet.
Men ju mer jag har känt på detta alternativ, ju mer tveksam har jag blivit.
Tycker det blivit för mycket luft både bakom fåtöljerna och bakom soffan.
Känner också att jag väldigt gärna vill prova att hämta ut bordet för att se hur det gör sig.
Jag hade liksom en vision hur det skulle se ut med just bordet.
 
Japp så när jag sa vad jag kände till min tålmodige man, så förstod han allt vad jag menade.
Så nu åker vi och hämtar bordet och provar.
 
Jaa ni den här historien kommer aldrig ta slut, känns det som.
 
Nu in i duschen, sedan väntar kvällsjobb.
 
 
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Anonym
  oktober 17, 2017

  Ha ha, tur mannen är tålmodig;) Hoppas det blir toppen!

 • Katarina
  oktober 17, 2017

  Haha du lilla velmaja…
  Om ni ska ha sådär (vilket jag tycker blev super måste du ju flytta på några av skåpen med…<3 men prova med bordet först….;) Kraaaam

 • Josefin
  oktober 17, 2017

  Ser jättefint ut tycker jag. Hoppas ni hittar någon lösning som ni kommer trivas med! 🙂

 • Ekenäsliv
  oktober 17, 2017

  Hej där,
  Skönt att det inte blev något migränanfall.
  Hade ett förr måndagen, å hu och fy alltså…
  Jag är hemma idag för jag behövde bara vila kände jag. Kroppen kändes liksom tung och huvudet lite tomt… Ibland är det bara lite stillhet som behövs för att få lite nya krafter 🙂

  Jag tyckte ju det blev såååå bra och luftigt.
  Hade satt det svarta skåpet bakom fåtöljerna och ett sideboard under de tre tavlorna 🙂
  Men tycker absolut ni ska prova med bordet först, för att inte gräma dig att du/ni inte gjorde det.

  Vill gärna ha lite större ytor i framtida boende så man kan möblera mer i mitten.
  I lgh kommer vi ha ett stooooort rum när man kommer in, kanske 30 kvm, det är en hall, men vi ska ha det som matrum för köket ligger liksom in till vänster från det stora rummet.
  Ja, man börjar ju liksom fundera redan 😉
  Kram Anna

 • Anonym
  oktober 17, 2017

  Hej, tycker soffan gjorde sig mycket bra mot väggen med tavlorna och svarta skåpet . Marmorbordet skulle jag lyfta bort. Alltså skjuta hela soffgrupp mot väggen men lämna några cm om det går. På den tomma ytan hade jag tagit in det runda bordet i från köket och provat hur det stl hade passat. Innan ni tar upp bordet ni köpt. Dels också hur du då upplever ljusa färg som vit mot vita skåpen och får en helhet på 3 färger blå soffa , svart skåp ,tavlor och vitt skåp ,bord. Med accent av grönt i växter och guld lampa , ljusstakar. Då kan man ta in lite rosa, rost , ,röda toner, lime mm. Blombuketter. När du nu lyft in köksbordet försök att hitta en duk , tyg , lakan att häng över bordet och försök ställ så det motsvara stl på bordet du köpt , ta sen in de stolarna i brun ton från altanen och känn efter är detta jag. Med fyra olika toner blått, svart, vitt , brunt i rummet som kommer stå nära varandra. Jag tror att du skulle få ett lugn i rummet med ett vitt bord som håller ihop med de vita skåpen och att rummet skulle kännas luftigt.
  Alternativ 2 svarta skåpet där vita skåpen står. med bruna bordet och stolar åt svarta hållet. Vitta skåpen vid soffan och svarta handtag på. Men rummet blir inte lika luftigt. (Passar det nya bordet i köket funderar jag på.) Rummet blev luftigare med de vita skåpen där de står nu vid ingångarna. Detta blev långt inlägg och jag hoppas verkligen du får till det så du trivs och kan ångan dig åt att städa av rummet och fixa med lull lull. Kram Eva

 • Villa Ryttarängen
  oktober 17, 2017

  Jag tycker det ser jättefint ut. Luftigt och ljust. Men det är ju ni som ska trivas och det är bara att testa sig fram. Lycka till! Kraaam Pia

 • Anna-K
  oktober 17, 2017

  Jamen det där blev ju klockrent såååå snyggt och härlig rymd. Tycker inte man ska trycka in möbler i väggen ja, om man nu absolut inte kan annat:) man måste ju inte ha matbord i alla rummen heller om du frågar mig ser lite övermöblerat ut . Jag rösta för detta alternativ JAAAAA:))))

 • Cecilia
  oktober 17, 2017

  Sååå fint det blev! Luftigt och rummet upplevs mycket större. Behöver ni verkligen ett matbord där också ;)? Inga lätta val, men röstar absolut för detta luftiga alternativ. Och så fint med färgen på soffor o fåtöljer! så roligt att följa dig och din blogg. Heja dig och tack för att det alltid är lika härligt att kika in till dig.

 • Elin
  oktober 17, 2017

  Så fint!!

 • Agnetha
  oktober 18, 2017

  Vad roligt att du testade mitt förslag. Blev jätte fint! Men att flytta på skåpen och nått litet sideboard längs väggarna tror jag behövs. Blir spännande att se hur det blir med matbordet också 😀

 • Jenny
  oktober 18, 2017

  Det blev ju jättefint, men kanske för att jag själv längtar efter att möblera så!! Den där förb tv:n gör att jag inte kan göra det och nu har vi dessutom köpt en stor hörnsoffa (för tv:ns skull) som gör att det inte funkar….