Ett stort problem.

Innehåller annonslänk till Cubus
 
Hej hej!
Igår var jag till vårt köpcentrum 
för jag skulle kolla på en blus på Gina
och då när jag går förbi Cubus
ser jag något i ögonvrån.
Jag ser mönstret på kjolen jag ville ha för några veckor sedan,
men som då var totalt slut. Nu hängde det flera stycken kjolar, så de verkar ha fått in fler.
Men inte min strl, såklart.
 
Men jag tog med strl 38 och strl 44 (ja ni läste rätt) till provhytten
38 an kunde jag inte knäppa. Tänkte strunta i 
att testa strl 44, för så stor strl har jag aldrig haft
men så tänkte jag att jag var tvungen, att testa iallafall
.
Döm om min förvåning att den satt rätt bra.
 
 
 
 
När jag kom till kassan var jag tvungen att försvara mig 
varför jag hade största storleken.
Detta fick mig att fundera över vad som hänt i sommar.
Jag har inte ätit så mycket annorlunda än jag brukar,
men midjemåttet har ökat iallafall,
och väga mig törs jag inte.
I detta fall känner jag mig som en struts som stoppar ner huvudet i sanden
 
Idag på jobbkonferensen höll jag på att tjata om min nya stora strl,
men såg faktiskt att jag skulle kunna sy in den flera cm i midjan
och då blev jag lite lugnare..
 
Ni hittar kjolen här
 
Nu ska jag inte älta detta mer, men så här kan jag vara ibland, när jag hakar 
upp mig på något.
 
Vi höres
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • AnnaMaria
  augusti 31, 2018

  Snygg kjol! Fast det där med storlekar har jag slutat bry mig om, det skiljer så otroligt mycket beroende på vilken kedja det är som har grejerna. Huvudsaken är ju att kläderna sitter bra, sen vad det står för storlek på lappen har mindre betydelse tycker jag! Jobbade själv i 16 år på en av de stora kedjorna och där kom det in damer som skulle ha bh, de hade alltid haft 80B sen att jag såg att de definitivt inte hade 80B längre var väldigt känsligt, jag fick skylla på att just det BHmärket jag tog fram var väldigt liten i storleken….och ofta gick de ut superglada med en bh i en helt annan storlek 😀

 • Maria
  augusti 31, 2018

  Strunta i storleken,jag tycker du bär upp kläderna du har på dig jättefint.du är en otrolig inspirationskälla!

 • Anonym
  augusti 31, 2018

  Snygg kjol. Strunta i storleken. Det har jag slutat att bry mig om. Storlekar är så olika. Förr hade jag oerhört svårt att köpa något i storlek 42. Jag som alltid haft storlek 38 eller 40 men nu bryr jag mig inte längre, bara kläderna sitter bra.

 • Annkin
  augusti 31, 2018

  Storleken har ingen betydelse …
  Jag själv tar en storlek större i just kjolar för då känner jag mig smalare.
  Värdsliga bekymmer vi har tillsammans!!!

 • S
  september 5, 2018

  Jag tyckte inte det var så snällt av dig när du kommenterade att du behövde storlek 44 numera. Du gjorde det till världens grej. (Jag tar inte åt mig personligen eftersom jag istället gått ner en storlek sedan i våras). Jag tycker däremot synd om det fanns kvinnor som blev ledsna av din kommentar. 44 motsvarar väl Large och är väl inget konstigt? Storlekarna varierar ju beroende på märken och många går ju dessutom upp i vikt beroende på ålder, mat- och framför allt dryckesvanor under sommaren.
  Jag gillar din blogg för övrigt och läser den gärna. Du skriver förstås vad du vill men ingen vill väl känna sig utpekad pga vilken storlek man har.