Tankar om inredningen i höst.

Innehåller adlinks
 
Hej hej!
 
Alltså nu när man är mer inomhus börjar iallafall jag
se på mina rum på ett annat vis.
Jag har liksom blivit lite trött på att det sett ut på samma vis 
länge nu.
Ja jag kan ju inte byta ut soffan precis, men som jag sa i förra inlägget
så får man ju byta lite kuddar och lampskärmar mm
 
Hittade lite nya kuddfodral på HM home
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De här kuddarna är gamla, dock gillar jag den bakre från Ceannis som ni hittar här
 
Soffan är från Mio här
Lampan från House Doctor hittar ni här
 
Men jag är inte nöjd än, för det var det där med gardiner och lampskärmar
En snygg lampa i fönstret skulle kunna vada den här, är dock rädd
att det blir för mycket sammet.
Skulle kunna ta bort tavlan bakom soffan och sätta dit en stor spegel,
typ den här  nyheten från House Doctor..
Lite nya doftljus som matchar inredningen måste inhandlas pronto.
Dessa från Indiska är det bra pris på och den här som det är rea på 
ser ju riktigt fin ut.
 
Jaa det är lite att fundera på nu när inomhussäsongen kommer.
 
 
Snart dags för lunch och sedan kvällsjobb idag igen
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
  • peggy
    augusti 15, 2018

    Hej Helena,
    Är det inte lite så att man tröttnar väldigt fort på inredning som hela tiden ska följa aktuell inredningstrend. Jag har börjat tänka lite mer långsiktligt och spara till det som jag verkligen vill ha och som håller en hög kvalitet. Oftast blir det dyrare men jag känner mig mycket nöjdare om jag får spara till de jag verkligen vill ha. Börjar känna att köphetsen inte är OK att hela tiden köpa billigt. Tänk på alla stackars människor som ska skapa allt detta billiga som vi ska shoppa. Detta är inte kritik riktat till dig utan till hela branschen och alla bloggare som ska förmedla dessa billiga varor och även käna pengar på att skriva om detta. Ha det fint och hoppas du hittar inredningen som gör dig nöjd. Kram