Näst sista dagen

Innehåller annonslänkar till Campadre
 
 
Hej på er!
 
Igår blev det inte många knop gjorda, skulle åkt 
till stan, men det blev inställt, så det blev en dag
som tillbringades i soffan och kollade på tv, jag som sällan ligger flera timmar
framför tv´n, gjorde det igår iallafall. Tycker verkligen jag känner mig onyttig
när jag ligger framför tv´n, men igår hade jag inte något val, då jag knappt kunde 
röra mig.
Något bättre idag, men fortfarande svårt att gå ner för trappor och sätta mig ner.
 
Idag håller jag på att ställa om mig för att jobba natt. Jag har mina procedurer
för att orka med nattjobb. Lägger mig sent dagen innan och sover förhoppningsvis
lite längre själva morgonen när jag senare skall iväg. Lägger mig också ett par timmar innan det är dags att åka och förhoppningsvis somnar jag en stund då.
Då brukar jag orka hållla mig vaken en hel natt. Så i morgon kommer jag sova till ca klockan 14 -15, och då kommer jag orka med Nyårsfirandet. Kanske blir jag som stänger stället, istället för att gå hem först som jag brukar, ha ha,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag brukar ofta lukta till mig att göra fina fynd och jag har gått och väntat på att denna  skulle komma på rea.
Men den tycktes aldrig komma så häromdagen var jag och köpte en till ordinarie pris.
vad tror ni det första jag ser nu på morgonen, REA på just den  jag precis köpt,
retligt. 
 
Idag skiner solen och jag och Doris har vankat runt på promenad.
 
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • E
  december 30, 2018

  Fy fasen vad retligt! Har varit med om liknande och det är så irriterande! Gott nytt år!

 • Butta
  december 30, 2018

  Lämna tillbaka den, och köp den igen för reapriset, det brukar jag göra!

 • Tina ME
  december 30, 2018

  Åhh.. vet precis hur det är med träningsvärk av Body Pump. Tränade det under flera år och det var tortyr när kan skulle komma igång igen efter ett uppehåll. Trots att man knappt hade vikter på. Men det är en grym träningsform. Ha en fin nyårsafton! Kramar //Tina

 • Anonym
  december 30, 2018

  Skall jobba natt hela nyårshelgen. Jobbar på operation, hoppas det blir lugnt – inga appar eller kroniska sdh

 • Milla
  december 30, 2018

  Hej vi köpte en Moccamaster på Netonnet veckan före jul till rätt bra ordinarie pris, tror det sällan är riktig rea på dessa. Vår glaskanna till vår supergamla men braiga Melitta gick sönder och det var bara att åka köpa ny bryggare…
  Alltså Body pump ger verkligen värsta träningsvärken, Jag körde ju BP flera ggr i veckan för några år sedan, längtar så att köra igen! Har handlat lite nya träningskläder och skor på Under Armour outlet idag för superbra pris så nu ska väl träningen gå som en dans 🙂 kram