En dag med Lilla familjen.

Posted on
Hej hej!
 
Idag kom mina små barnbarn på besök.
det var verkligen jättelänge sedan jag träffade dom.
Har verkligen saknat dem, så det gjort ont i mormorhjärtat
 
De har varit utomlands och även jag och sedan har vi jobbat om varann,
men idag kom dom hela familjen, Äntligen….
 
Dagen har varit något varm, så vi har legat i poolen mestadels hela tiden, när vi inte ätit
förstås.
 
 
 
 
 
 
 
En hel stor melon har det gått åt idag.
 
 
 
 
Tur det är så varmt så även mormor badar,
för mina små vill gärna hoppa och skvätta på mormor
 
 
 
 
Nu är hon frisk lilla hönan. Har haft magsjuka igen, för vilken i ordningen
denna vår vet jag inte, men det är flera gånger iallafall.
Känns som Miljövårdsverket skulle behöva besöka deras dagis, för jag har aldrig varit med om 
att det gått så mycket sjukdomar som det gör på deras dagis.
 
Annars planeras det för avslutningsmiddagen för lilla O här hemma.
Nu är det bara skor kvar som inte kommit än, förhoppningsvis 
kommer de i morgon,.
Det är dessa hon väntar på som ska matchas till denna klänning,
båda från Nelly.
 
Kram kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Mamma C
  juni 10, 2018

  Vilken härlig mysdag.
  Kram Carin

 • Anonym
  juni 10, 2018

  Vilken härlig dag ni haft. Snygg outfit till dottern. Min dotter har köpt liknande skor som hon gått in i helgen.

 • Kate
  juni 11, 2018

  Som man kan längta efter barnbarnen.. Jag fick umgås med alla våra vildar i fredags då vi hade studenten här hemma.. Nu har vi bara lilla J kvar på torsdag kväll, sen är allt ståhej över för den här gången..
  Kläder beställda från Nelly här med, fast en annan modell.
  Tråkigt med dessa sjukdomar för de små barnen… Mitt ex fick byta till dagmamma med sina barn, de var aldrig friska.. Men då vände det.. Till och med läkaren bad dom göra det! Och jag har fått barn flyttade till mig från dagis pga sjukdomar.. En pojke jag fick var hemma minst 1 gång i månaden på dagis, och sen han kom till mig var han hemma 2 dagar på 2 år…. Vad beror det på..?!
  Hoppas allt vänder, annars får nog det bli en kontroll där tycker jag..
  Stor kram till Dig från Kate

 • Carina
  juni 11, 2018

  Barn barn är ljuvligt!
  Jag har jobbat som rektor många år och har ansvar för flera förskolor, detta läsår har varit det mest "vabbande" och drabbade av olika sjukdomar någonsin… sedan är det nog tyvärr så att vissa föräldrar inte respekterar 48 Tim regeln efter magsjuka, vi skickar ut info, personal säger stopp men det hjälper inte alltid. är såklart också många barn så flervirus etc florerar ju där än tex hos dagvarnvårdare. Men förskolans lärande och undervisning är outstanding så att välja annat är inte helt lätt…