Inne på dagens tredje kopp

Posted on
Godmoorgoon!!
 
Idag vaknade jag med den där huvudvärken som förföljt mig varenda dag 
i några veckor nu.
Den sitter på precis samma ställe i huvudet och strålar ner i nacken.
Känner också en punkt i ryggen som känns som en blockering.
 
I morgon är jag ledig och har äntligen fått ändan ur vagnen 
och bokat tid hos en massör. Hoppas han kan låsa upp 
den ev spänning som finns där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I morse fanns det verkligen inte en enda kaffeböna kvar i huset.
Så jag drog på mig myskoftan och ett par mysbyxor. Drog ner 
mössan ordentligt och åkte till Ica för att köpa de åtråvärda bönorna.
Hoppades att ingen skulle känna igen mig och undra vad sjutton
är det som kommer invandrande i affären. Någon som går i sömnen eller.
Jag hade tur, bara butikspersonalen kände igen mig.
Så nu är jag inne på min tredje kopp och väntar på att 
Iprenen skall göra verkan.
 
Skönt att jag bytte till kvällspass istället för morgonpass.
 
 
Dricker ni mycket kaffe på morgonen?
 
Ha en bra dag.
Kram Helena
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Sandra
  mars 7, 2018

  Inget kaffe här men det blir många koppar te varje dag! 🙂 Hoppas massagen kan hjälpa mot huvudvärken.

  /Sandra ( http://kojatillslott.se )

 • Milla
  mars 7, 2018

  Jag bäljar i mig en kopp så fort jag kommer till jobbet runt en 20 över 7, har blivit lite hopplös på det – förr sparade jag mig alltid till frukosten kl 9 men nu hinner jag minst en kopp innan… Jag var på massage igår, vi har en tjej som kommer till jobbet en gång i månaden. Har så himla problem i min vänstra arm som domnar bort helt ibland och igår masserade hon djupt och aj… "här finns det mycket att jobba på" sa hon. MEN först just det problem jag har rådde hon mig att gå till en sjukgymnast eller chiropraktor. Så får det bli… Hoppas du kan få hjälp på traven! kram Milla

 • JE
  mars 8, 2018

  När jag har så där ont "sitter det fast" i bröstryggen. Tror alltid att det är migrän, men så går jag till kiropraktorn som knäcker till det och sen har jag kanske ont en dag och blir TRÖTT men sen är jag som ny! Tips! Tydligen blir musklerna i nacken överbelastade när man "sitter fast" i bröstryggen. Borde informeras mer om detta, tycker jag. TAck för en mysig blogg!

 • BelleBlue
  mars 9, 2018

  Jag dricker aldrig kaffe. Koffeinet utlöser en miniiångest och det kan jag vara gärna utan. 🙂 Te dricker jag inte heller. Jag har ännu inte hittat en med smak jag trivs med.

 • Mia
  mars 9, 2018

  Fin blogg🙂
  Jag skulle inte klara mig utan kaffe. Uppiggande dryck./ Mia

 • Mia
  mars 9, 2018

  Fin blogg🙂
  Jag skulle inte klara mig utan kaffe. Uppiggande dryck./ Mia