Gardiner till hösten

Posted on
Innehåller annonslänkar till Ellos och Bondeco
 
Hallå på er!
 
Hur har ni det med gardiner hemma hos er?
Alltså jag har det jättejobbigt.
Tycker det är jättesvårt med gardiner nuförtiden.
Förr bytte jag gardiner till sommaren och sedan till hösten, för att inte prata om
när jag även bytte köksgardiner till jul.
Nej nu har jag haft samma gardiner hängt uppe i flera år
och jag är så less på det, meeen, jag kan för mitt liv inte 
hitta några som jag vill byta med.
 
I sovrummet har jag tagit ner gardinerna i hopp om att
jag skall hitta några nya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar ljus, så vita lite skira gardiner som släppt igenom mycket ljus
har känts bra. Samtidigt som jag är sugen 
på sammetsgardiner, är jag livrädd att det skall bli för tungt och murrigt,
men å andra sidan är ju det mysigt också.
 
 
Skulle kunna tänka mig dessa, men de kanske blir för mörka?
 
 
Hur tänker ni ang gardiner?
 
Våra Påslakan från Odd Molly verkar slut överallt,
vilket är förståligt, så himla snygga och sköna.
Men de finns i detta utförande som också är snyggt, här
 
Överkastet hittade jag snarlikt här  hos Bondeco.
 
Idag skall jag ha slutbedömning för två blivande sjuksköterskor som gjort praktik
på vår Thoraxkirurgavdelning. 
 
 
Ha en bra dag
Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Mia
  oktober 9, 2018

  Har ungefär samma problem….jobbigt 😋
  Men jag har gjort slag i saken på sammetsgardiner ❣❣❣ dimrosa i vardagsrummet, så så nöjd 😊. I tv-rummet kör jag på marinblå, dubbla längder på en sida, lite hotelligt så nöjd där med 👌👍. Så visst vågar du 😁. Dom där bruna är dösnygga 👌
  Kram Mia i Avesta

 • Mia
  oktober 9, 2018

  Har ungefär samma problem….jobbigt 😋
  Men jag har gjort slag i saken på sammetsgardiner ❣❣❣ dimrosa i vardagsrummet, så så nöjd 😊. I tv-rummet kör jag på marinblå, dubbla längder på en sida, lite hotelligt så nöjd där med 👌👍. Så visst vågar du 😁. Dom där bruna är dösnygga 👌
  Kram Mia i Avesta

 • inger
  oktober 9, 2018

  Svårt det där. På sommaren vill man ju ha lite luftigt. Kör på vita nästan överallt.
  Köpte faktiskt Mios vita sammets gardiner till sovrummet
  Väldigt fint.
  Dom är ju inte kritvita så det blev jättebra. Kraaaam Inger

 • Christina
  oktober 9, 2018

  Hej Helena!
  Sammet är hur fint och mysigt som helst =)
  Vi har kampanjpris på Hemtex nu, men är sista dagen i morgon. Jätte smidiga kan lätt hängas ihopdragna om du inte vill ha för mycket tyg. Men visst har du en skena som går utanför fönstret en bit. Då behöver de inte ta så mycket ljus. Hinner du inte till butik, så kika på webben ,beställer du och sedan ångrar så kan du smidigt returnera i butik. Den lite dova rosa skulle passa fint =) men det finns även i brunt och flertalet färger! Våga! Våga vinn! haha Kram och lycka till!